Büyükşehir, İzmit Tavşantepe Cemevi için ihaleye çıktı

İzmit ilçesi Hacı Bektaş Veli Anadolu Vakfı Tavşantepe Cemevi’nin tadilatı, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Aralık 2020 Çarşamba 19:13
Büyükşehir, İzmit Tavşantepe Cemevi için ihaleye çıktı

Birçok alanda vatandaşların hayatını kolaylaştıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, dini ve kültürel mekanlara olan desteğini de sürdürüyor. Bu kapsamda İzmit ilçesi Hacı Bektaş Veli Anadolu Vakfı Tavşantepe Cemevi’nin tadilatı, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak. Yaklaşık maliyeti 708 bin 240 bin TL olan hizmet için ihale yapıldı.

4 KATLI BİNA

Büyükşehir Belediyesi, İzmit ilçesinde bulunan kabası ve duvarları bitirilmiş olan 4 katlı Tavşantepe Cemevi’nin mevcut binasının tamamlanması için kolları sıvadı. 230 metrekare taban alanına sahip ve toplam inşaat alanı 920 metrekare olan yapının tadilatı için ihaleye çıkıldı.

TADİLATLARI YAPILACAK

İhale kapsamında mevcut binanın dış cephe kaplaması, en üst ibadethane katı ve ibadethane katına hizmet eden zemin katta giriş holü, kitaplık alanı, mekanik hacimleri yapılacak. Ayrıca 1.katta merdiven kovası, 2. katta çay ocağı, wc alanları, en üst katta ibadethane mahali, dede odası ve lokma odası tadilatları gerçekleştirilecek.

12 FİRMA TEKLLİF VERDİ

Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binasında yapılan ihaleye 12 firma teklif verdi. İhalede en düşük teklif 512 bin TL ile Murat İpek’ten gelirken en yüksek teklif 864 bin 932 TL ile Ufuk Çınar’dan geldi. Gerçekleştirilen olan iş, yer tesliminden sonra 120 günde tamamlanacak.

Son Güncelleme: 30.12.2020 19:21
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37