Büyükşehir'den çiftçilere Kandıra Karpuzu desteği

Büyükşehir'den çiftçilere Kandıra Karpuzu desteği

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Nisan 2017 Pazar 12:36
Büyükşehir'den çiftçilere Kandıra Karpuzu desteği


Büyükşehir Belediyesi
50 çiftçiye Kandıra karpuzu tohumu desteği sundu.
 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra ilçesinde yetiştirilen kendine has tat ve aroması olan kandıra karpuzunun üretimini desteklemek için 50 çiftçimize karpuz tohumu desteğinde bulundu. Çiftçimize dağıtılan yüzde 50 destekli yüksek verimli karpuz tohumu çeşitleri ile bölgemizde karpuz üretiminin arttırılması, iyileştirilmesi ve verimliliği hedefleniyor.
 
YEREL DEĞERLERE DESTEK SÜRÜYOR
Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı yerel değerlerimizin gelişimi ve çiftçimizin kalkınması için destek projelerine devam ediyor. Kandıra ilçesinin yerel değerleri olan Manda Yoğurdu, Hindi ve tescil işlemleri devam eden Kandıra Biberi desteklerinin yanında, Kandıra Karpuzu'nun kalitesinin ve üretiminin arttırılması içinde destek sağlıyor.
 
BENZERSİZ LEZZET
Yaz aylarının vazgeçilmezleri arasında sayılan, tüketici tarafından özellikle aranan Kandıra Karpuzu piyasalarda karpuzun bitmek üzere olduğu Eylül ve Ekim aylarında çıkar, bol sulu, küçük boylu, rengi kırmızıdan çok pembeye yakın, seker tadında muhteşem bir karpuzdur. Bu yüzden tüketiciler tarafından özellikle tercih edilir. Kandıralı karpuz üreticileri yolu yaz aylarında Kandıra'ya düşen bütün gezginlere, unutulmaz bir damak lezzeti tatmaları ve serinlemeleri için Kandıra Karpuzunu tavsiye eder. 
Son Güncelleme: 30.04.2017 12:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37