banner55

CW Enerji'den şipşak keşif

08 Ekim 2021 Cuma 13:15
CW Enerji'den şipşak keşif

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, sektöründe fark yaratan çalışmalara imza atarken, kullanıcıların enerji ihtiyacına kalıcı çözümler üretmeyi sürdürüyor.ANTALYA (İGFA) - AR-GE Merkezlerinde geliştirdikleri çalışmalar ile sektörlerinde fark yarattıklarına dikkat çeken CW Enerji CEO'su Tarık Sarvan, "Sadece 4 kısa adımla çatılara online keşif yapabilen simülatörümüze internet sitemizden ulaşılabiliyor. Simülatör yazılımı ile kullanıcılar, hızlı bir şekilde kurulum maliyetlerini, tasarrufunu ve diğer bilgileri öğrenebiliyor” dedi. 

Uygulamanın kullanıcılara büyük kolaylık sağladığını ifade eden Sarvan, bu platformdan fiziki olarak keşfe gitmeden, online hizmet alınabildiğini kaydetti. İnternet sitesinde yapılacak işlemlerin sırasıyla açıklandığını dile getiren Sarvan, "Öncelikle keşif yapılacak yerin konumunu belirleyip çizime başlanıyor, her bir köşeye mouse yardımıyla çizerek işaretleme yapılıyor. Ardından mülkiyet tipi seçiliyor. Aylık ortalama elektrik faturası ekleniyor, akabinde çatı tipi seçiliyor ve elektrik tüketiminin günün hangi saat diliminde olacağı da seçildikten sonra hesaplama işlemi bitiriliyor. Çıkan sonuçlarda kurulu güç değeri, yıllık üretim değeri, panel sayısı, tüketim modeli, çevresel etkiler görülüyor. 'Teklif Al' butonuyla da tarafımızdan resmi teklif alınabiliyor" dedi.

Sarvan, sürdürülebilir büyüme anlayışı çerçevesinde yol almaya ve verimlilik esaslı ürünler geliştirmeye devam edeceklerini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Cengiz İnşaatİkizdere
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37