DeFacto, Ukrayna ve Özbekistan’da mağaza açtı

Hazır giyimin öncü markası DeFacto, Ukrayna Lviv’de ve Özbekistan Andizhan’da iki yeni mağaza açtı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Temmuz 2021 Salı 11:55
DeFacto, Ukrayna ve Özbekistan’da mağaza açtı

Hazır giyimin öncü markası DeFacto, Ukrayna Lviv’de ve Özbekistan Andizhan’da iki yeni mağaza açtı.

DeFacto, Ukrayna ve Özbekistan’nın popüler AVM’leri arasında yer alan Lviv’deki Victoria Gardens’da 1265 metrekare ve Andizhan’daki Navruz Mall’da 845 metrekare alana sahip olan iki yeni mağaza açtı.

“Yenilen, Eğlen, Devam Et” mottosu ile değişim sürecini başlatan DeFacto, Umman, Bulgaristan, Rusya, Gürcistan, Arnavutluk, Malezya, Ukrayna ve Romanya’yı kapsayan 31 ülkede 500’den fazla mağazasıyla faaliyet gösteriyor.

Türkiye’nin global moda markası olarak çalışmalarına devam eden DeFacto, 100’den fazla ülkede satış gerçekleştiriyor, 2021 yılı sonuna kadar yurtiçinde ve yurtdışında mağaza sayısını artırmayı hedefliyor.

DeFacto hakkında:

DeFacto olarak 2005 yılından bugüne; 100’den fazla ülkede, 14.000’den fazla çalışanıyla, 200’den fazla ARGE mühendisiyle, Türkiye’nin global moda markası vizyonuyla hazır giyim sektöründe operasyonlarına devam etmektedir.

Tüketici ihtiyaç ve trendlerini sürekli olarak takip ederek beklentilere uygun adımlar atmaktadır. Bu kapsamda DeFacto Baby, DeFacto COOOL, DeFacto Fit, DeFacto STUDIO, DF LİFE,DF Plus alt markalarını oluşturan DeFacto, 30 ülkede 500’den fazla mağazasıyla faaliyetini sürdürmektedir.

Uluslararası danışmanlık firması Deloitte Private tarafından düzenlenen Best Managed Companies (En İyi Yönetilen Şirketler) programı kapsamında uluslararası standartlarda yönetim performansı gösteren en iyi şirketlerinden biri olma başarısını göstermiştir.

Moda üretmenin yanı sıra DeFacto, ihtiyaç duyduğu teknolojiyi kendi bünyesinde üretebilen yapıda bir şirket. 2019 yılında hayata geçirdiği, dünyada bir ilk olan ilk Akıllı Mağaza’sını takiben, şimdi de fijitalleşme stratejisinin bir çıktısı olan DeFacto Fijital Akıllı mağaza konseptinin ilkini İstanbul Torium AVM’de açmıştır. DeFacto sadece mağaza yatırımlarıyla değil teknoloji yatırımlarıyla da ilerleyen dönemde yurtiçinde ve yurtdışında büyümesini sürdürecektir.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37