Ege’de filizlenen düşünceler tüm Türkiye’ye yayılıyor

Türkiye’de ilk kez Ege İhracatçı Birlikleri bünyesinde; gençlerin girişimci ve ihracatçı olması için faaliyete geçen Genç İhracatçılar Konseyi (GİK), kurulduğu 2019 senesinden bugüne kadar sürdürülebilirlik, dijitalleşme ve inovasyon eksenli birçok projeye imza attı.  

11 Ağustos 2021 Çarşamba 15:53
Ege’de filizlenen düşünceler tüm Türkiye’ye yayılıyor

İZMİR (İGFA) - Türkiye genelinde Genç İhracatçılar Konseyi’nin (GİK) bir ilk olduğunu açıklayan Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, GİK’ten yaklaşık iki sene sonra Genç TİM’in kurulmasından dolayı duydukları mutluluğu vurguladı.

EİB GİK’te hem erkeklerin, hem de kadınların eşit temsil edildiğini kaydeden Eskinazi, "Sürdürülebilir ekonominin sırrı ve gücü; genç ihracatçıların sayısını artırılmasında, yeni nesil becerilerin işgücüne kazandırılmasında saklı. EİB GİK; Ticaret Bakanlığımızca da en üst seviyede sahiplenilen, desteklenen ve parmakla gösterilen bir oluşum" dedi.

Eskinazi, “Konseyimizde Ege ihracatına yön veren şirketlerin sonraki kuşak temsilcileri var. EİB GİK’te gençlerimiz, tüm sektörlerde geri dönülemeyecek kadar büyük gelişmelerin temelini oluşturan günümüzün dijital dönüşüm, sürdürülebilirlik gibi trendleri, programlar ve eğitimlerle; yeteneklerini, beceri setlerini geliştiriyorlar. Böylelikle ilerde Yönetim Kurullarımız her alanda yönetim becerisi kazanmış daha donanımlı kadrolar tarafından oluşturulacak. Yeni neslin oluşturduğu ortak akılla, geleceğe daha güçlü adımlar atıyoruz.” diye konuştu.   

Anahtar Kelimeler:
KocaeliDavaPalu Ailesi
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37