EVSİD: İstanbul'u dünyanın mutfak merkezi yapacağız

05 Haziran 2022 Pazar 11:45
EVSİD: İstanbul'u dünyanın mutfak merkezi yapacağız

Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği'nin (EVSİD) 60 ülkeden 120 nitelikli alıcıyı İstanbul'da buluşturduğu 'Turkish Housewares by Invitation Only' etkinliği sona erdi.İSTANBUL (İGFA) - Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği (EVSİD) tarafından bu sene beşincisi düzenlenen 'Turkish Housewares by Invitation Only' etkinliği başarıyla sona erdi.

Etkinliğin sona ermesinin ardından düzenlenen gala yemeğinde konuşan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, ev ve mutfak eşyaları sektörünün üretim kalitesi ve tecrübesiyle, her geçen gün daha da gelişen bir altyapıya sahip olduğuna işaret ederek, aynı zamanda markalaşma noktasında da son derece başarılı olduğuna dikkat çekti.

İsmail Gülle, sektörün artan ihracatında EVSİD'in düzenlediği bu tip etkinliklerin çok önemli bir katkısı olduğunu söylerken, EVSİD Başkanı Talha Özger fuara katılan firmaların ortalama 30'ar adet görüşme yaptıklarını belirtti. İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) Başkanı Çetin Tecdelioğlu da amaçlarının İstanbul'u dünyanın mutfak merkezi yapmak olduğunu kaydetti.

Tecdelioğlu, önümüzdeki yıl yüzde 50'nin üzerinde büyüme ile 100 ülkeyi geçen, dünyanın yarısının İstanbul'da buluştuğu bir organizasyon beklediklerini ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
TekirdağAsayişKapaklı
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37