Gebze AmericanLIFE yeni markası WinHR ile vatandaşlarımıza uluslararası firmaların kapılarını açıyor

Gebze’de 6 yıldır faaliyette bulunan AmericanLIFE Dil Okulu, WinHR markası ile Uluslararası İnsan Kaynakları alanına da hızlı bir giriş yaptı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Ekim 2021 Pazartesi 12:50
Gebze AmericanLIFE yeni markası WinHR ile vatandaşlarımıza uluslararası firmaların kapılarını açıyor

Gebze’de 6 yıldır faaliyette bulunan AmericanLIFE Dil Okulu, WinHR markası ile Uluslararası İnsan Kaynakları alanına da hızlı bir giriş yaptı.

WinHR; Gebze Organize Sanayi Bölgesi’ndeki firmalar başta olmak üzere, yurt içi ve yurt dışındaki tüm şirketlere dil bilen yüksek nitelikte personel temin ediyor. Uzmanlık alanı yabancı dil eğitimi olan deneyimli grup şirketi AmericanLIFE’ın gücünü arkasına alarak; dil bilenleri doğrudan, yeterli seviyede dil bilmeyenleri de kendi okulunda eğitimden geçirerek anlaşmalı firmalarına kolaylıkla yerleştirmeyi hedefliyor.

Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Sedefoğlu; yakalanan büyük sinerji ile bir yandan ileri seviyede dil bilen yüksek nitelikteki doğru adayı doğru işe yerleştirdiklerini, diğer yandan da nitelikli ama istenen seviyede dil bilmeyen adayları da, kendi dil okulunda terzi usulü eğiterek yeterli düzeye getirdikten sonra ilgili şirketlerde istihdam ettiklerini vurguladı.

Yakın zamanda Almanya’ya da işgücü transferi sağlayacaklarını belirten Sedefoğlu, sözlerine şu şekilde devam etti:

Almanya yetkili istihdam ofisi ile görüşmelerimiz son aşamaya geliyor. Çok yakında Almanya’daki kurum ve şirketlerin ihtiyacı olan doktor, hemşire, laborant, radyoloji ve anestezi teknikeri, hastabakıcı gibi sağlık sektörü çalışanları ile mühendis, tekniker, teknisyen, elektrikçi, kaynakçı, forklift operatörü, vinç operatörü, marangoz gibi teknik kadroları da Türkiye’den Almanya’ya resmi şekilde kendilerinden herhangi bir ücret almadan transfer edebileceğiz. Almanya, Türkiye’den gelen insan gücü için belirli seviyelerde Almanca şartı koşmaktadır. Almanca bilmeyen adaylarımızı Gebze’deki dil okulumuz aracılığı ile yüz yüze veya online olarak dil eğitimine alarak, istenen dil seviyesine hızlıca getireceğiz ve Almanya’daki hazır kurum ve şirketlere yerleştireceğiz.

Bilindiği gibi; Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda faaliyette bulunan AmericanLIFE, kurumsal yapısı ile 5 yıldan fazla süredir İngilizce ve Almanca başta olmak üzere tüm dillerde eğitim vermektedir. Yeni grup şirketi WinHR ile yurt dışına da hizmet vermeye başlamıştır.

WinHR web sayfası: http://www.win-hr.com , e-mail adresi: [email protected], telefonu +90 554 401 96 68

Son Güncelleme: 25.10.2021 12:54
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37