Gebze Ticaret Odası ile Vakıfbank arasında kredi protokolü imzalandı

Gebze Ticaret Odası ile Vakıfbank arasında kredi protokolü imzalandı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Ekim 2019 Perşembe 10:20
Gebze Ticaret Odası ile Vakıfbank arasında kredi protokolü imzalandı

 

Gebze Ticaret Odası ile Vakıfbank arasında, Oda üyelerinin banka ürün ve hizmetlerinden daha uygun koşullarda faydalanabilmesi adına işbirliği protokolü imzalandı. 

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze Ticaret Odası Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin, Vakıfbank Kocaeli Bölge Müdürü Gökhan Uyan, Vakıfbank Ticari Bankacılık Pazarlama Başkanı Ahmet Yılmaz ve Vakıfbank Gebze Şube Müdürü Ali Bal’ın katılımıyla gerçekleşen tören ile Oda’ya kayıtlı üyelerin finansmana kolay erişimi amaçlanırken, ayrıca bankacılık hizmetlerinden de avantajlı koşullarda faydalanabilmesi sağlanacak.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Oda üyelerinin banka tarafından sağlanacak kredi desteği ve diğer hizmetlerle  güçleneceğini belirterek, “Günümüz ekonomik koşulları baz alındığında işletmelerin ayakta kalabilmesi için zaman zaman finansal desteğe başvurması gerekmekte. Kredi desteğinin de ihtiyaç duyulan bir dönemde verilmesi aynı ölçüde önem taşımakta. Umuyoruz ki bugün imzaladığımız protokol, üyelerimizin ticari hayatına katma değer sağlar” dedi.

Son Güncelleme: 03.10.2019 10:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37