Kocaeli 16°
kapalı
BİST
9.717
ALTIN
2.440,41
DOLAR
32,55
STERLİN
40,85
EURO
35,00

İzmir’de havaalanında kapı önü hizmeti

İzmir Adnan Menderes Havaalanı’nda otopark ve bekleme hizmeti veren ADB Vale Otopark Genel Müdürü Süleyman Kaya, 5 yılda geldikleri noktayı anlattı.

09 Ağustos 2021 Pazartesi 11:54
İzmir’de havaalanında kapı önü hizmeti

İZMİR (İGFA) - Adnan Menderes Havaalanı'nda otopark ve bekleme hizmeti veren Süleyman Kaya, hizmetlerini çeşitlendirdiklerini belirterek, uyguladıkları sadakat programından bahsetti.

Özellikle kurumsal firmalara yönelik çalışmalar yaptıklarını anlatan Kaya, firmaların, havaalanında misafirlerini karşılaması büyük maliyet olduğunu belirterek, "Bekleme yapılmadığı için bir saati 25 lira olan otoparka araçlarını bırakmaları gerekiyor. Oradan da yürümeleri. Bizde ise araç kapı önünde duruyor. Sadakat programı başlatıp firmalara kolaylık sağladık ve şöyle dedik: Bizim sistemimizi kullanırsanız kapı önü hizmet veriyoruz. Normalde havalimanında bir sistem var firmalara. Kapı önünde çok yoğunluk olmasın diye otoparkın içinde bir yer tavsiye ettiler oraya yönlendiriyorlar. Dolayısıyla gelen kim olursa olsun, ünlü bir sanatçı dahi olsa uzun bir mesafeyi yürümek, pandemi şartlarını da göz önüne aldığınızda insanların içinden geçmek zorunda kalıyor. Biz şöyle bir düzen sağladık. Kapı önündeki hizmet noktalarımızdan sizin misafirlerinize müşterilerinize hizmet verebiliriz. Yıllık anlaşma yapıyoruz, yıl boyunca sınırsız sayıda hizmet noktamızı kullanabilirsiniz" dedi.

Otoparklarının yüzde 100 güvenli ve sigortalı olduğunu kaydeden Kaya, "Biz güzel bir yer belirledik. Rahat rahat durabilecekleri, trafiğe karışmayacakları bir alan orada bekletiyoruz. Müşteri ya da misafirleri geldiği anda telefon ediyoruz, misafiriniz hazır diye. Gelen kişi de hiç beklemeden kapının önünden aracına biniyor. Bu artı bir hizmet artı bir özellik. Bundan yöneticilerimizde çok memnunlar. Özellikle büyük firma yöneticilerimiz tercih etmeye başladılar" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
İstanbulRed Bull
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37