İzmir’de ‘Olimpiyat Meşalesi’ Gürmar Çeşme’de yandı

P&G, Aykanlar ve Gürmar işbirliğiyle Çeşme Gürmar mağazasında ‘Olimpiyat Meşalesini Gürmar Çeşme’de Yakıyoruz’ etkinliği düzenlendi. Futbol, basketbol ve barfiks yarışmalarından oluşan etkinliğe Çeşmeli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yarışmaya katılan vatandaşlara P&G ürünlerinden oluşan çeşitli hediyeler verildi.

09 Ağustos 2021 Pazartesi 10:51
İzmir’de ‘Olimpiyat Meşalesi’ Gürmar Çeşme’de yandı

İZMİR (İGFA) - P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu ve diğer P&G yöneticileri Çeşme Gürmar mağazasındaki etkinlik alanını ve mağazayı gezdi. Etkinlik alanındaki spor aktivitelerine katılan firma yöneticileri etkinliğin ardından Gürmar Alışveriş Merkezleri Satın Alma Müdürü Gülay Nevruz Heppekcan’dan mağaza hakkında bilgiler aldı.

Etkinlik hakkında bilgi veren Gürmar Alışveriş Merkezleri Satın Alma Müdürü Gülay Nevruz Heppekcan, "Olimpiyatlar temasıyla birlikte 50 liralık alışverişlerinde P&G ürünlerinden herhangi birini alan müşterilerimize rafımızdan hediyelerimizi takdim edeceğiz. 5 penaltıyı gole çeviren, 5 basket atan ya da barfiks platformunda 100 saniye asılı durabilen kişilere P&G rafımızdan hediyelerimiz olacak. Tüm katılımcılara hediyelerimiz var. Çeşme halkının sağlığını temizliğini hijyenini hem P&G hem de Gürmar olarak düşünüyoruz ve destekliyoruz. Aykanlar’ın desteğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
TekirdağEmniyetMakaron
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37