Kayseri’de sağlık işçilerinin toplu sözleşme sevinci

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ile Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası arasında devam eden toplu sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı. Taraflar 3 yıllık anlaşma imzaladı. 

08 Ağustos 2021 Pazar 13:07
Kayseri’de sağlık işçilerinin toplu sözleşme sevinci

Mehmet UZEL (Kayseri İGFA) - ERÜ’de görev yapan sağlık işçilerini kapsayan toplu sözleşme için düzenlenen imza törenine; Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış, Genel Sekreter Murat Yenisu, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Toy, Mahalli İdareler Kamu İşveren Sendikası Genel Sekreteri Zekeriya Sancı ile sendika yetkilileri katıldı. 

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, sağlık işçilerinin haklarını iyileştirme bağlamında kararlar aldıklarını belirterek, "Sağlık işçilerimiz için inşallah mutlu bir sonuç oluşmuştur" dedi. Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Toy da, sözleşmeye verdiği katkılardan dolayı Rektör Çalış ve üniversite yönetimine teşekkür etti. Başkan Toy, yapılan ek protokolün çalışanlarımıza can suyu olacağını düşündüklerini söyledi.

Daha sonra Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış ve Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Toy ve yetkililer arasında 3 yıllığına düzenlenen toplu iş sözleşmesine imza atıldı. 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37