Kayserili Şahin Sucukları geleceği yeşertiyor

Şahin Sucukları, ülkemizdeki orman yangınlarıyla topyekün verilen mücadelenin hemen ardından ağaçlandırma çalışmalarına destek vermek adına Tema Vakfı’na 10 bin fidan bağışında bulundu.

09 Ağustos 2021 Pazartesi 12:09
Kayserili Şahin Sucukları geleceği yeşertiyor

KAYSERİ (İGFA) - Türkiye’nin dört bir yanında peş peşe çıkan orman yangınlarının ardından, yangınla mücadeleye destek olmak amacıyla yola çıkan Şahin Sucukları, “Geleceği yeşertmek için fidan bağışlıyoruz” sloganıyla Tema Vakfı’na ilk desteği sağladı.

Yangınların söndürülmesinin ardından, doğanın kendini iyileştirmesine destek olmaya devam etmek isteyen marka; Şahin Sucukları ve sahin724.com, bedeli fark etmeksizin, tarafından kesilen her fiş ve fatura için, çeşitli kurumlara 1 fidan bağışlamaya devam ediyor. Yıl sonuna kadar devam edecek olan bu sosyal sorumluluk projesi kapsamında, şu ana kadar, Tema Vakfı’na 10 bin adet fidan bağışlandı.   

Yalnızca Tema Vakfı’na değil, yangından zarar gören il ve ilçe belediyelerine, Orman Bakanlığı’na ve diğer tüm sosyal sorumluluk kurumlarına da destek olmayı amaçlayan Şahin Sucukları markası, bu proje ile aynı zamanda, öncü olup diğer şirketleri de benzer ve devamlılığı olan projelere davet etmeyi hedefliyor. 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37