Liman işletmeleri yöneticileri Gebze’de buluştu

Liman işletmeleri yöneticileri Gebze’de buluştu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Aralık 2016 Salı 13:41
Liman işletmeleri yöneticileri Gebze’de buluştu
Kocaeli ve Türkiye genelince liman işletmeciliği yapan firmaların yöneticileri Gebze Eskihisar’da bir araya geldiler. Yapılan toplantıda liman sektörünün sorunları masaya yatırılırken, gündeme dair gelişmeler de değerlendirildi.

LİMAN YÖNETİCİLERİ TOPLANDI
Türkiye ve Kocaeli genelinde liman işletmeciliği sektörünün önde gelen isimleri önceki gün Eskihisar’da bulunan Hisartepe Retaurant’ta bir araya geldiler. Ev sahipliğini Dilovası’nda faaliyet gösteren Efesanport Liman İşletme Müdürü İlker Tüncer ve Operasyon Müdürü Kaptan Adnan Sak yaparken, programa ise Yazıcı Liman İşletme Müdürü Ökkeş Kaçın, Ekinci Liman İşletme Müdürü Mustafa Akarca, Ekinci Lİmanı Operasyon Şefi Vahtettin Erişen, Borusan Liman Müdürü Uygun Değirmenci, Borusan Liman Operasyon Müdürü Kazım Keskin, Kroman Çelik Liman Müdürü Yücel Odabaşı, Yücel Boru Limanlar sorumlusu Kemal Şeker, Çolakoğlu Metalurji Gemi Operasyon Yöneticisi Mesut Uğraş, Doğuş Otomotiv Gemi Tahliye ve Sevkiyat Uzmanı Erhan Karacan, Doğuş Otomotiv Gemi ve Sevkiyat Uzman Yardımcısı Cihan Yıldırım ve Yüksel Öztürk, Efesanport Lİman Operasyon Şefi Oğuz Yalçın, Efesanport Satış ve Pazarlama Şefi Efecan Aşçıoğlu katıldı.


SEKTÖRÜN İYİLEŞMESİ VE YENİ UYGULAMALARI KONUŞTULAR
Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunularak, uygulanacak iş ve işlemlerde birlikteliğin sağlanması için gerekli önlemlerin alınması ve çözüm yoluna gidilmesi hususlarında fikir alışverişinde bulunan liman işletmeleri yöneticileri sektörün imkan ve kabiliyetlerinin daha iyi hale getirilerek en iyi şekilde hizmet vermenin yolları ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın yeni uygulamaları hakkında bol bol sohbet ettiler.  



Son Güncelleme: 06.12.2016 13:48
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37