Murat Satı, KEM-DER üyelerini misafir etti

200 KEM-DER üyesi katıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Temmuz 2016 Pazartesi 23:22
Murat Satı, KEM-DER üyelerini misafir etti
Kocaeli'de Ticaret'in merkezini değiştirecek BUREAU-HOTEL-RESİNDENCE-STORE Projesinin tanıtımı ile ilgili Şirket yönetimi ile KEM-DER (Kocaeli Emlakçılar Derneği) üyeleri Çayırova/Şekerpınar'da bulunan Laterra (Serçeşme) tesislerinde bir araya geldiler. 

Murat Mustafa Satı İnşaat AŞ .Yönetim Kurulu başkanı Dr.Müh.Murat Mustafa Satı-Şirket yönetimi ve KEM-DER Başkanı Alpay Hacıoğlu ile çok sayıda Emlak Danışmanının katıldığı toplantıda Kocaeli'de Ticaretin merkezini değiştirecek BUREAU-Hotel-Residence-Store Projesi konuşuldu, Projenin tanıtımı yapıldı.

200 KEM-DER ÜYESİ KATILDI

Bünyesinde 180 Odalı DoubletreeBy Hilton otel, 320 Residence  ve 23 Adet işyeri bulunan Projenin satış sorumluları Süleyman İn ve Tuğba Özdemir tarafından gerçekleştirilen Organizasyon’da Satış sorumlusu Süleyman in ve MMS İnşaat A.Ş Yönetim kurulu başkanı Dr.Müh.Murat Mustafa Satı’da BUREAU Projesi ile ilgili bilgiler verdiler.

KEM-DER ÜYELERİNDEN MMS İNŞAATA TEŞEKKÜR

KEM-DER Başkanı Alpay Hacıoğlu’da sunum öncesi yaptığı konuşmada “Yaklaşık 200 civarında Emlakçı arkadaşımızı bir araya getiren MMS inşaata çok teşekkür ediyoruz, Bölgemizin bu tür projelere ve projeleri gerçekleştirecek işadamlarına ihtiyaç var, Murat Mustafa Satı tarafından bögemize kazandırılan BUREAU Projesi  yatırım yapmak isteyen müteşebbisler içinde çok güzel bir örnek olacaktır” diye konuştu.

HAFTAYA İZMİT’TEKİ EMLAKÇILAR MİSAFİR EDİLECEK

Gebze-Darıca-Dilovası ve Çayırova'da görev yapan KEM-DER üyelerinin katıldığı tanıtım toplantısı 30 Temmuz Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren Kartepe/Cevizdibi tesislerinde İzmit bölgesinde bulunan KEM-DER üyeleri içinde yapılacak. 



Son Güncelleme: 26.07.2016 00:41
Anahtar Kelimeler:
KocaeliAnadolu OtoyoluEroin
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37