Oğuzhan Grup yeni inşaatının temelini attı

Oğuzhan Grup yeni inşaatının temelini attı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Nisan 2017 Çarşamba 13:15
Oğuzhan Grup yeni inşaatının temelini attı

Sektörel
faaliyetleri ile birkaç alanda Grup şirketleri bulunan, Türk ekonomisine katma değer kazandıran Oğuzhan Grup A.Ş. Gebze’de de konut ve endüstriyel alanda 3 firması ile faaliyetlerini sürdürüyor.
 
Oğuzhan Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Örün'ün tertip ettiği Gebze Adem Yavuz mahallesinde temel atma törenine çeşitli sektörlerden iş adamları, bankacılar, beton ve yapı firmaları,  esnaflar, Kocaeli Üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversitesi’nden davetlilerle, çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Oğuzhan Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Örün, açılış konuşmasında şunları söyledi:
 
Hizmet, yapı, makina, sanayi ve yatırım sektörlerinde,  modern ve çağdaş bir anlayışla dünyayı  kucaklamayı hedefledik. Temsil ettiğimiz sektörel alanlarda kendimize ve gücümüze inanarak ve güvenerek, konut sektöründe de,  Oğuzhan Grup olarak sloganımız;  ‘Hizmette dürüstlük, kalite de üstünlük’  bizlerin daima mihenk taşıdır.
 
Grup firmalarımızdan Çavuşbaşı İnş. Ltd. Şti. olarak, Adem Yavuz mahallesi, Mimar Sinan mahallesi ve Cumhuriyet mahallelerinde toplam 50 dairelik konut projelerimizle ülke ekonomisine  katma değer üretemeye başladık. Daha büyük projelerle çok yakın zamanda hizmetlerimize ve üretime devam edeceğiz. 


Son Güncelleme: 26.04.2017 23:21
Anahtar Kelimeler:
FutbolKızlar
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37