Sirius Kids showroom mağazası açılıyor

Sirius Kids showroom mağazası açılıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Kasım 2019 Cumartesi 13:08
Sirius Kids showroom mağazası açılıyor
Gebzeli Gülhan Kılınç tarafından 5 yıl önce çatı katında kurulan, şimdi ise 12 ülkeye ihracat yapan toplu ve kişiye özel dikim ve kostüm firması Sirius Kids, Gebzeliler’den gelen yoğun istek üzerine showroom mağazasını açıyor.

ÇATI KATINDA KURULDU 
12 ÜLKEYE İHRACAT YAPIYOR

5 yıl önce eşi ve çocuklarının desteği ile birlikte başladığı özel kotsum ve dikimler ile kısa sürede Gebze’de ardından İstanbul ve yurt dışında oldukça beğenilen Sirius Kids, Irak, Afganistan, Kenya, Mısır, Cezayir, Lübnan, Dubai, Rusya, Almanya, Kamboçya, Kanada, Hollanda gibi ülkelere ihracat yaparak sektöründe önemli bir yere sahip oldu. İstanbul Laleli ve Aksaray’da toplu satışlar yapan Sirius Kids’in sahibi Gülhan Kılınç, yakında Türkiye genelinde ve Almanya’da şubeler açmayı hedefliyor.
SHOWROOM MAĞAZASINI AÇIYOR

Çatı katında ailesinin desteği ile Başlayan Gülhan Kılınç, şimdilerde 3 katlı atölyesi ile üretimlerini sürdürüyor. Gebzelilerin yoğun isteği ile showroom mağazasını yarın hizmete açacak olan Kılınç’ı ayrı bir heyecan sardı.

Yenikent Mahallesi Issıkgöl Caddesi No:172 (Gebze Şehitler Mezarlığı karşısında) yarın yapılacak açılış için son hazırlıklarını yapan Kılınç, görkemli bir açılış yapmak istiyor.

ÖZEL GÜNLERİNİZİN 
ADRESİ OLACAK

Sirius Kids’te İmalattan toptan ve perakende çocuk abiye, Anne-kız, Anne-oğul ve Baba-kız, Baba-oğul kombinleri, mezuniyet kıyafetleri, yıl sonu gösteri kıyafetleri, kostüm, mevlüt setleri, kişiye özel dikimlerle birlikte özel günlerinizin tek adresi olmayı hedefliyor.   

Son Güncelleme: 16.11.2019 13:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37