Ticari diplomasinin ustaları ödüllendirildi

28 Mayıs 2022 Cumartesi 13:01
Ticari diplomasinin ustaları ödüllendirildi

DEİK’in yeni merkezinin açılışı sonrasında bu yıl ikincisi düzenlenen Ustalara Saygı Ödül Töreni’nde Türk iş dünyasının pusulası olan ticari diplomasinin ustaları ödüllendirildi. İSTANBUL (İGFA) - Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nun (DEİK) yeni merkezinin açılışı sonrasında Ustalara Saygı Ödül Töreni'nin bu yıl ikincisi gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, DEİK Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri ve İş Konseyi Başkanlarının katılımıyla DEİK Başkanı Nail Olpak’ın ev sahipliğindeki tören İstanbul'da yapıldı.

DEİK’in Skyland’de yer alan yeni merkezinin açılışının ardından, bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Ustalara Saygı Ödül Töreni’nde, DEİK’in küresel yolculuğunda ilk imzaları atarak, Türk iş dünyasının pusulası olan ticari diplomasinin ustaları ödüllendirildi.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve DEİK Başkanı Nail Olpak tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a  Büyük Usta Ödülü takdim edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEİK'in Türk iş dünyasının uluslararası alandaki gücünün taşıyıcısı ve sembolü olduğunu söyledi.

DEİK ailesinin ticari diplomasi alanındaki usta isimleri Rona Yırcalı, Şerif Egeli, Jak Kamhi ve İbrahim Bodur ödüle layık görüldü.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37