TÜKSİAD'dan girişimcilik atağı

TÜKSİAD'dan girişimcilik atağı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Mart 2017 Perşembe 21:07
 TÜKSİAD'dan girişimcilik atağı


Genel Merkezi sanayini kalbi Gebze’de bulunan ve genel başkanlığını işadamı Nurettin Aslantürk’ün yaptığı Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD), Türkiye’de girişimciliği yaygınlaştırmak, ülkenin kalkınmasına, ekonomiye ve istihdama katkı sunmak için harekete geçti.

Tüm Kobi Sanayici ve İşadamımlar Derneği (TÜKSİAD), girişimciliği yaygınlaştırmak için kolları sıvadı. Cumhuriyet tarihinin en büyük istihdam seferberliğinin başladığı bu günlerde, TÜKSİAD’da girişimciliği Üniversitelerde yaygınlaştırmak ve teşvik etmek amacı ile Üniversitelerde programlara başladı.     

TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, İstanbul Medeniyet Üniversite Ekonomi Topluğu tarafından 6-7 Mart tarihleri arasında üniversitede düzenlenen 'Sektör Günleri' programında girişimcilik dersi verdi. İki gün süren programın ikinci günün birinci oturumunda İstanbul Medeniyet Üniversitesi öğrencilerine hitap eden TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, başarı hikâyesini anlattı. 

Türkiye’nin marka kurum ve kuruluşlarının sponsor olduğu ve önemli kişilerin konuşmacı olarak katıldığı programda başarı serüvenini slayt eşleğinde üniversiteli gençlere anlatan Nurettin Aslantürk, sanayinin kalbi Gebze’de faaliyet gösteren derneğin, üniversitelerde girişimcilerin hayat hikayelerini anlatma gibi projelerinin olduğunu belirterek, projenin startını Türkiye’nin başarılı üniversitelerinden İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nde vermekten son derece memnun ve mutlu olduğunu ifade etti.

2004 yılını kadar Trabzon merkezli olmak üzere Karadeniz bölgesinde ticaret yaptığını ifade eden Aslantürk, 2004 yılında Türkiye turuna çıktığını, sanayinin kalbi Gebze’de lojistik işine başladığını belirterek, Türkiye’nin önde gelen ve saygın firmalarının lojistik işini yaptığını, işinde yakaladığı başarıyı hayal gücüne, çok çalışmaya ve sürekli kendini geliştirmeye borçlu olduğunu söyledi. 

Kendisini pür dikkat dinleyen gençlere altın öğütler veren TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, "Türkiye’nin sizler gibi enerjik yeni girişimcilere ihtiyacı var. Yeni markalar oluşturalım ve onları Dünya’ya açalım. İş dünyası olarak her zaman yanınızdayız. Sizlerin ülkesine katkı sunan birer girişimci olmasını çok arzu ederim. Başarılı olmak için bilgi ve teknolojiye çok önem verip, çok çalışmalısınız. Sizlerden gelecek proje ve önerilere her zaman açığımız. Büyük hedefleri olan ülkemizin yarınları sizlerle çok daha iyi olacak" diye konuştu. 


Son Güncelleme: 09.03.2017 21:13
Anahtar Kelimeler:
Red Bull
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37