Türkiye Petrolleri, Basil Petrol’ü Kocaeli’de hizmete açtı

Türkiye Petrolleri, stratejik noktalarda istasyon yatırımlarını sürdürüyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Ekim 2020 Cuma 14:22
Türkiye Petrolleri, Basil Petrol’ü Kocaeli’de hizmete açtı

Zülfikarlar Holding bünyesinde faaliyet gösteren akaryakıt sektörünün yüzde 100 yerli markası Türkiye Petrolleri, ülkemizin sanayi ve endüstri açısından büyük bir öneme sahip şehirlerinden Kocaeli’ndeki yatırımlarına devam ediyor.

BASİL PETROL, SANAYİ, ENDÜSTRİ VE LİMANLARIN KESİŞİM NOKTASINDA

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde hizmete giren Basil Petrol, sanayi ve endüstriyel üretimin dinamoları olan fabrikalarla yoğun ihracat faaliyetlerinin gerçekleştirildiği limanlara çok yakın bir mesafede bulunmasının yanı sıra Ege ve İç Anadolu bölgeleri ile Trakya’ya ulaşan otoyolların kesişiminde yer alıyor.

Toplam 3 akaryakıt adasıyla hizmet veren Basil Petrol, stratejik konumu ile kısa zamanda kamyon ve TIR gibi ağır vasıta şoförlerinin tercih ettiği bir uğrak noktası haline geldi.

Basil Petrol, kişisel bakım ürünlerinden oto bakım ürünlerine ve gurme lezzetlere kadar birçok farklı ürün çeşidinin yer aldığı marketiyle bölgede tercih sebebi olurken araçlarının temizliğine önem gösteren uzun yol şoförleri için de bünyesinde 3 gözlü yıkama ünitesi bulunduruyor.

9 AYDA 68 YENİ İSTASYON YATIRIMI

Türkiye Petrolleri, yakın zamanda hizmete aldığı Basil Petrol ile Kocaeli’ndeki istasyon sayını 22’ye ulaştırdı. Böylelikle Türkiye Petrolleri, istasyon ağına Eylül’den bu yana 23 ve Ocak’tan bu yana da 68 yeni yatırım eklemiş oldu.

Zülfikarlar Holding hakkında:

Zülfikarlar Holding, 1942 yılında kimyevi maddeler ticaretiyle başladığı yolculuğuna bugün farklı sektörlerdeki iştirakleri Türkiye Petrolleri, Akça Kimya, Tesla Enerji ve Akdeniz Faktoring ile devam etmektedir.

Ülkemizin yüzde 100 yerli akaryakıt dağıtım markası Türkiye Petrolleri, 8 dolum tesisi ve 700’e yakın istasyonu ile pazarın en güçlü markalarından biridir. Köklü bir geçmişe ve deneyime sahip Akça Kimya, sanayi, endüstri, yapı, boya ve temizlik ürünleri gibi birçok sektörün hammadde ihtiyacını karşılamaktadır. Tesla Enerji, sahip olduğu bir rüzgâr ve üç hidroelektrik santraliyle Türkiye’nin yenilenebilir enerji ihtiyacına katkı sağlamaktadır. Akdeniz Faktoring, çeyrek asrı aşkın geçmişiyle sanayici ve iş insanlarına finansal çözümler sunmaktadır.

Zülfikarlar Holding’in kurucusu merhum İskender Zülfikari’nin adını yaşatan İskender Zülfikari Vakfı, kurulduğu 2010 yılından bu yana yüzlerce öğrenciye burs vererek ülkemizin geleceği gençlerin eğitim ve öğretim hayatına katkıda bulunmuştur.

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı, İsfendiyar Zülfikari’nin yaptığı Zülfikarlar Holding, akaryakıt, kimya, yenilenebilir enerji ve finans sektörlerinde Türkiye ekonomisine yeni yatırımlar kazandırarak değer katmayı sürdürmektedir.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37