Vaillant yetkili satıcılarla buluşmayı sürdürüyor

Vaillant Türkiye, yetkili satıcılarını motive etmek, onların görüş ve önerilerini dinlemek amacıyla düzenlediği ziyaretler kapsamında Bursa’daki yetkili satıcıları ile buluştu.

12 Ağustos 2021 Perşembe 10:00
Vaillant yetkili satıcılarla buluşmayı sürdürüyor

İSTANBUL (İGFA) - Vaillant Türkiye, ülke genelindeki yetkili satıcıları için düzenlediği ziyaretlerini 2021 yılında da sürdürüyor. Vaillant’ın ikinci çeyrekte gerçekleştirilen ziyaretleri kapsamında Bursa’daki yetkili satıcılar ile bir araya gelindi.

Bursalı yetkili satıcıları motive etmek, onların görüş ve önerilerini dinlemek amacıyla düzenlenen ziyaretler, Vaillant Group Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erol Kayaoğlu ve yönetim ekibinin katılımıyla düzenlendi. Bursa’daki yetkili satıcılar ile pazarın genel durumu ile ilgili değerlendirme yapılan ziyaretlerde Vaillant’ın pazar payı ve devreye alım adetleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Vaillant’ın pusulasının orta ve uzun vadeli hedeflere dayalı bir stratejiyi kapsadığına dikkat çeken Erol Kayaoğlu, yetkili satıcılarımızın morallerini yükseltmek, bölge ve yetkili satıcı özelinde oluşan ihtiyaçları belirleyerek bu doğrultuda yeni aksiyon planlanmaları yapmak üzere bu yıl da yola çıktıklarını belirtti. Satıcıların talep ve beklentilerini dinleyen Kayaoğlu, tetkili satıcılarımızla buluşmaya önümüzdeki dönemde de devam edeceklerini söyledi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37