Yeşilova dönüşümle geleceğe hazırlanıyor

30 Eylül 2021 Perşembe 11:33
Yeşilova dönüşümle geleceğe hazırlanıyor

Yeşilova Holding, hayata geçirdiği +45 Dönüşüm Programı ile “Mutlu çalışanlarla sürdürülebilir bir dünya” amacına hızla ilerliyor.BURSA (İGFA) - Yeşilova Holding İcra Kurulu Başkanı A. Yalçın Yeşilova’nın ‘özgürlük ve sorumluluk kültürü’ olarak nitelendirdiği +45 Dönüşüm Programı, stratejik yönetim, iletişim, liderlik ve gelişim, dijital, inovasyon ve marka dönüşümlerini barındıran 6 ana başlık altında toplanıyor.

Yeşilova’nın alüminyum sektöründe önemli bir pozisyonda yer aldığını aktaran A. Yalçın Yeşilova, “Yeşilova’da olmak bir şans, çünkü bizlerin büyüyen ve genişleyen güçlü bir sektörümüz var. Otomotiv ve raylı sistemlere odaklanmış tek kuruluşuz bu da övündüğümüz bir yanımız” dedi.

Değişen ve gelişen dünya ile birlikte şirketlerin de dönüşüme ihtiyaç duyduğunu sözlerine ekleyen Yeşilova, her geçen gün işletmelerin büyüyerek, yeni bir teknoloji ile tanışdığını söyledi. "Genç Yeşilovalı yöneticiler olarak, bu kapsamda bir yol haritasına ihtiyaç duyduk" diyen Yeşilova, "Bu dönüşümü nasıl yaparız, nasıl başarılı oluruz, sürekliliği nasıl sağlarız sorularını kendimize sorduk. Çalışanlarımızı motive ederek onları geliştirmeyi, yetenekli ve istekli arkadaşlarımızı da şirketlerimize dahil etmeyi istediğimiz bir program kurgulamaya karar verdik” dedi. Başarının, herkesin ortak çabasıyla sağlandığı zaman gerçekten etkili çalışmalar ortaya çıktığını, başarının sürdürülebilir olması için başarının yanında mutluluk kavramının da bulunması gerektiğini sözlerine ekleyen Yeşilova “Amacımız, başarılı ve mutlu olmak” diye konuştu.

Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova da, 1975 yılından bu yana planladıkları çalışmaları ilk günkü heyecan ile sürdüklerini anlatarak, program ile çalışma arkadaşları ve şirketlerini geleceğe daha iyi hazırlamak istediklerini söyledi. Yeşilova, "Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da tercih edilen öncü firmalar olarak yolumuza devam etmeyi hedefliyoruz. Dönüşüm programımız kapsamına gerçekleştirilen çalışmalardan heyecan duyuyor, katkı koyan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37