AK Parti Darıca'dan, Elazığ'a nakdi yardım

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı, Elazığ depreminde zarar gören vatandaşlar için Darıca Ziraat Bankası'na giderek AFAD hesabına para yatırdılar.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Şubat 2020 Perşembe 15:25
AK Parti Darıca'dan, Elazığ'a nakdi yardım

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı, Elazığ depreminde zarar gören vatandaşlar için Darıca Ziraat Bankası'na giderek AFAD hesabına para yatırdılar.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçe yöentim kurulu üyeleri ve vatandaşlarla beraber bankaya gidip toplanan paraları AFAD hesabına yatıran AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay şunları söyledi:

2020 yılı başlangıcı ülkemizde iyi başlamadı. Bugünler birlik ve beraberliğimize daha çok ihtiyaç duyduğumuz günler. Bizler, birlik olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen ve birçok merkezde hissedilen 6,8’lik depremin ardından devletimiz ve milletimiz el ele vererek depremde zarar gören vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için canla başla mücadele ediyor. Biz burada 17 Ağustos depremini yaşamış ve bu acının ne demek olduğunu çok iyi bilen insanlarız. Elazığlı kardeşlerimizin yaşadığı acıyı çok iyi anlıyoruz. Dualarımız her zaman onlarla.

Bugün burada hep beraber yardımlaşmanın çok güzel bir örneğine şahitlik ediyoruz. Hem kültürümüzün hem de inancımızın çok güzel bir örneğini yaşıyoruz. Devletimiz Elazığ'daki insanlarımızın isteklerine, ihtiyaçlarına cevap veriyor. Milletimizin en güzel hasletlerinden biri birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun tecellisi olarak Ziraat Bankası Darıca Şubesi'ne, AFAD hesabına nakdi yardımda bulunduk. Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Yaralanan kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz.  
Depremden zarar gören kardeşlerimizin yardımına koşan Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatı mensuplarımıza da şükranlarımızı sunuyoruz. Oradaki insanlarımızın yaralarına bir nebze olsun katkımız olsun düşüncesiyle bu organizasyonu hayata geçirmiş olduk. Cenab-ı Hakk bizleri afetlerden muhafaza buyursun.
Ayrıca Van Bahçesaray’da çığ afetinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve şehit olan arama kurtarma ekibindeki kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. 
Yine dün yaşanan Sabiha Gökçen Havaalanı'nda uçak kazasında ölen 3 vatandaşımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37