banner55

Altıeylül Belediyesinden “Gönüllere Yolculuk” projesi

12 Eylül 2021 Pazar 12:47
Altıeylül Belediyesinden “Gönüllere Yolculuk” projesi

BALIKESİR (AA) - Altıeylül Belediyesi Altıeylül Gelişim Merkezi (ALGEM) birimi, evlerinden çıkamayan 8 engelli vatandaş ile ailelerine Balıkesir’in tarihi ve turistik yerlerini gezdirdi.

ALGEM’in sosyal sorumluluk projelerinden olan “Gönüllere Yolculuk” ile engellerinden dolayı evlerinden hiç çıkamayan tekerlekli sandalyedeki engelli vatandaşları ve ailelerini Balıkesir’in tarihi, turistik ve doğal güzelliklerinin olduğu yerleri gezdirerek unutamayacakları bir gün yaşatıldı.

İlk olarak Havran’da Seyit Onbaşı’nın anıtını ve kabrini ziyaret eden katılımcılar, daha sonra Ayvalık’taki Şeytan Sofrası’na çıkarak manzaranın tadını çıkardı. Cunda Adası'nı gezen katılımcılar, Ayvalık'ta yemekle günü tamamladı.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Altıeylül’ün gülen insanların şehri olmasını istediklerini belirtti.

Avcı, “Bizler de insanların yüzünü güldürüp onları memnun edebilmek adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Daha önce farklı sebeplerden dolayı ne evinden ne de köyünden çıkıp da Balıkesir’imizin güzelliklerini görme fırsatı olmayan vatandaşlarımıza ve ailelerine güzel bir gün yaşattık. Bundan sonra da inşallah bu etkinliklerimize devam edeceğiz. Balıkesir’imizin doğal güzelliklerini, tarihi ve turistik yerlerini görmeyen vatandaşımız kalmayacak ve bizler de gönüllere yolculuk yapmaya devam edeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37