Ataşehir Belediyesi aşevinde hazırlanan iftar yemeklerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak

13 Nisan 2021 Salı 17:42
Ataşehir Belediyesi aşevinde hazırlanan iftar yemeklerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak

İSTANBUL (AA) - Ataşehir Belediyesi, ramazanın başlamasıyla birlikte aşevinde yemek dağıtım kapasitesini arttırarak hizmet vermeye başladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, aşevinde özenle hazırlanan iftar yemekleri Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahiplerine sıcak olarak teslim ediliyor.

Sıcak yemek dışında ayrıca dağıtılacak kolilerin içinde de temel gıda ve kuru bakliyat gibi ailelerin ihtiyaç duyacağı ürünler bulunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, bu yıl da salgınla mücadele kapsamında iftar sofralarında bir araya gelinmeyeceğini belirterek, "Başta kendiniz olmak üzere aileniz ve sevdikleriniz için lütfen önlemlerden taviz vermeyin. Maske ve mesafe kuralları bugün her zamankinden daha fazla önem taşıyor." ifadelerini kullandı.

- Fırınlar denetlendi

İlçede ramazan ayının başlamasıyla Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğü personelinden oluşan ekiplerce fırınlara yönelik denetimler artırıldı.

Önlemler kapsamında ilçedeki fırınlarda denetim yapan ekipler, çalışanların maske ve eldivenlerini kontrol etti, fırın sahiplerine ve vatandaşlara sosyal mesafe kurallarına uymaları gerektiği hatırlatıldı. Ekipler, ekmek, pide gibi ürünlerin hijyen, etiket ve gramajlarının da denetimini gerçekleştirdi.

İlçede fahiş fiyat uygulaması yapmak isteyen firma ve işletmelere yönelik de denetimler artırılacak. İlçe Kaymakamlığına resmi olarak gerekli bilgilendirmeler yapılacak.


Anahtar Kelimeler:
AtaşehirRamazan Ayı
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37