Bağcılar'da satranç turnuvası düzenlendi

01 Ekim 2021 Cuma 11:59
Bağcılar'da satranç turnuvası düzenlendi

İSTANBUL (AA) - Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısıyla Bağcılar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanında, genç sporcuların katılımıyla satranç turnuvası gerçekleştirildi.

Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, dünyanın farklı kentlerinde kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Bağcılar'da da renkli bir etkinlik düzenlendi.

Bağcılar Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğinde "Satranç Meydana Çıkıyor" isimli satranç turnuvası gerçekleştirildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanındaki turnuvaya 290 öğrenci katılım gösterdi. Açık alanda kurulan masalarda rakiplerine karşı ter döken çocuklara aileleri destek verdi.

Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Hürcan, sporcuları ziyaret edip başarılar diledi.

Çocukların fiziki ve zihinsel gelişimlerini artırmak adına bu tür programlara destek verdiklerini belirten Çağırıcı, "Amacımız analitik düşünen, çözüm üreten ve strateji geliştirebilen nesiller yetiştirmektir. Bağcılar Belediyesi olarak eğitim, bilim, kültür, sanat ve sporu destekliyoruz. İnşallah teknolojiden spora kadar her alanda başarılı yarınlarımız olacak. Turnuvaya katılan sporculara ve onları destekleyen anne ve babalara ayrıca teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Renkli görüntülere sahne olan etkinliğe katılanlara sertifika verilirken, turnuvada başarılı olan genç sporcular, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda düzenlenecek ödüllü turnuvaya katılma hakkı kazandı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37