Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu, AA'nın 101. kuruluş yıl dönümünü kutladı

06 Nisan 2021 Salı 11:06
Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu, AA'nın 101. kuruluş yıl dönümünü kutladı

SAKARYA (AA) - Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu (BRTK) Genel Başkan Yardımcısı Erol Ulu, Anadolu Ajansının (AA) 101. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Ulu, mesajında, Milli Mücadele ve İstiklal Savaşı dönemlerinde Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla kurulan, Türk ve dünya basınında kazandığı itibarla güncel gelişmelerden vatandaşların haberdar olmasını sağlayan Anadolu Ajansının 101. kuruluş yıl dönümünü kutladığını belirtti.

AA'nın, Türkiye'nin ve Türk basınının gelişmesine büyük katkı sunduğuna, yazılı ve görsel alanda daima öncü bir kuruluş ve güvenilir haber kaynağı olduğuna işaret eden Ulu, Ajansın, son yıllarda başarılı ve özverili çalışmalarıyla sadece yurt içinde değil, yurt dışında da dünyanın sayılı haber ajansları arasına girdiğini kaydetti.

Ulu, "Dünyanın farklı bölgelerinde hizmet veren, çatışma ortamlarında bile canlarını riske atarak görevlerini en iyi şekilde sürdüren Anadolu Ajansı çalışanlarını tebrik ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 101. kuruluş yıl dönümünüzü kutlar, başarılarınızın devamını dilerim." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37