Başkan Büyükgöz'den 18 Mart Mesajı 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Mart 2020 Salı 14:36
Başkan Büyükgöz'den 18 Mart Mesajı 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  
Şehitliğin bir insanın ulaşabileceği en yüce makamlardan bir olduğunu belirten Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Şehitlik ve gazilik milletimizin en fazla değer verdiği, tarihin her döneminde gurur ve şerefle taşıdığı en yüce, en kutsal makamlardır. Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim, ‘Allah yolunda öldürülenlere ölü demeyin, onlar diridirler, fakat siz anlayamazsınız’ demektedir. 
Şehitlik makamına olan bu inanç ve motivasyonumuz, bizleri tarih boyunca hiçbir zaman başımızı yere eğdirmemiştir. Bugün hepimize düşen görev, bizleri özgür ve bağımsız kılan, savaş meydanlarında zaferler kazandıran şehitlik ve gazilik gibi manevi değerlerimizi yaşatmak ve gelecek kuşaklara aktarmaktır. 
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü vesilesiyle, Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşı’nda sergiledikleri kahramanlıklar ve fedakârlıklarla bizlere bu vatanı emanet eden Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları başta olmak üzere bağımsızlığımızı ve güvenliğimizi korumak için canlarını feda eden tüm kahraman şehit ve gazilerimizi saygı ve şükranla anıyoruz” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37