Başkan Hürriyet 'Başarmak mümkün mü?' adlı konferansta konuştu

CHP Başiskele İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği 'Başarmak mümkün mü ?' konulu konferansta İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel başarı hikayelerinden bahsederek başarmanın mümkün olduğunu ifade ettiler.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Şubat 2020 Salı 17:12
Başkan Hürriyet 'Başarmak mümkün mü?' adlı konferansta konuştu

CHP Başiskele İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği 'Başarmak mümkün mü ?' konulu konferansta İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel başarı hikayelerinden bahsederek başarmanın mümkün olduğunu ifade ettiler.

CHP Başiskele İlçe Başkanlığı, Yeniköy’de bulunan Yeniköy Kültür Merkezi’nde “Başarmak mümkün mü” konulu konferans düzenledi. Konferansa konuşmacı olarak İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel katıldı. Konferansta başarı hikâyelerinden bahseden Hürriyet ve Yüksel’e CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman teşekkür belgesi takdim etti. 

HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR
Konferansta ilk olarak konuşan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye başkanlığı sürecini anlatırken, “Hiçbir başarı tesadüf değildir. Bu göreve de tesadüfen seçilmedik. Çünkü biz aile kültürünü doğduğumuz mahallemizden aldık. Ben Kartal’da doğdum büyüdüm. Bu yüzden Kartal benim ailem diyorum. Siyasi geçmişimde ve belediye başkanı olduğumdan beri her zaman ben daha iyisini yapabilirim diye düşündüm. Ben kendime tesadüfen bu hedefi koymadım. Yapabileceğime başarabileceğime inandığım için bu hedefi koydum. Çünkü ben belediye başkan yardımcılığı yaptığım dönemde insanların sorunlarını çözdüğümde hem onları mutlu ediyordum, hem kendim çok mutlu oluyordum” dedi. 

BEN İNANDIM, KARTAL HALKI BANA İNANDI
Konuşmalarına devam eden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Benim belediye başkanlığı sürecim doğduğum büyüdüğüm mahallemden başladı. Hep bizim çocuk Gökhan gözüyle baktılar. Oradan başlayan örgütlenme tüm Kartal’a yayıldı. Adaylık sürecimde de hep pozitif bir kampanya yürüttük. Sadece ve sadece yapacağımız projeleri konuştuk. Sonucunda Kartal halkı bizi ödüllendirdi. Ben inandım. Kartal halkı bana inandı. Ben başarmak mümkün diyorum” ifadelerinde bulundu. 

BAŞARMANIN EN ÖNEMLİ ANAHTARI İNANMAKTIR
Ardından konuşan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Konferansımızın başlığı gerçekten çok önemli; “Başarmak mümkün mü”. Önce herkes kendine sorsun başarmak mümkün mü? Hem zor bir soru hem de aslında çok kolay bir soru. Dolayısıyla başarmanın yöntemi budur demek çok zor bir şey. Benim çok inanarak söyleyeceğim bir şey var. Başarmanın en önemli anahtarlarından birisi inanarak söylüyorum, inanmaktır. İnanmazsanız başaramazsanız. İnançla sahip olduğunuz enerji döner dolaşır en sonunda sizi bulur. O yüzden önce inanarak başlamak gerekiyor diye düşünüyorum” dedi. 

AZİMLİ VE KARARLI OLMAK GEREKİYOR
Konuşmalarına devam eden Başkan Hürriyet, “Onun haricinde bir diğer etken çalışmaktır. Çalışmadan, emek vermeden ve uğraşmadan hiçbir şey olmuyor. Azimli ve kararlı olmak gerekiyor. Hedefe giden yolda ki kararları doğru vermek gerekiyor. İnanarak çıktığımız yolda samimiyetimizi asla kaybetmememiz gerekiyor” şeklinde konuştu. 

YA YAPACAKSIN, YA YAPMAYACAKSIN
Başkan Hürriyet, “Ben deneme yanılma yöntemlerini pek sevmiyorum. Herkesin kendi düşüncesi vardır. Fakat benim hayatımda şöyle bir ilke var. Ya yapacaksın, ya yapmayacaksın. Bunun içinde korkmayacaksın. Korkuyorsan yapmayacaksın. Yapıyorsan korkmayacaksın. O yüzden de deneme yanılma değildir hayat. Ya yapacaksın kararlılıkla ya da hiç başlamayacaksın. Belki de bize ilham veren bir faktördür diye düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

EMİN OLAN BAŞARMAK MÜMKÜN
Başkan Hürriyet konuşmalarının devamında, “Başarı bir yolculuktur bir varış noktası değildir. Başarı çok uzun bir yolculuk. Sonu yok aslında, bir serüven. Bize ilham veren şeylerin yanı sıra başarmak istiyorsak aklımızdan ve düşüncelerimizden çıkarmamız gereken bazı şeyler olduğunu düşünüyorum. Örneğin kendi kendine engel olmamak gibi. Korkulara kapılmamak, stresten uzak durmamak ya da başarı adımlarından sizi geriye düşüren faktörler olduğunda onlardan uzaklaşmak gibi çoğaltılabilir. Son olarak şunu söylüyorum. Başarmak mümkün mü? Bence fazlasıyla mümkün kendinize inanın, bize inanın emin olun başarmak mümkün” diyerek sözlerine son verdi. 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37