banner55

Başkan Hürriyet'in 'Anne Eli', 2 Mart’ta yeniden başlıyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in üniversite öğrencilerine yönelik başlattığı 'Anne Eli' projesi, ara tatilin ardından 2 Mart’ta yeniden start alacak.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Şubat 2020 Pazartesi 14:19
Başkan Hürriyet'in 'Anne Eli', 2 Mart’ta yeniden başlıyor

Üniversite öğrencileri için oldukça anlamlı bir projeye imza atan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin ücretsiz yemek yiyebildiği Anne Eli projesini başlatmıştı. Ara tatil dönemiyle bir süre ara verilen proje, 2 Mart’ta yeniden başlayacak. İzmit Ayazma Kültür Merkezi’nde hafta sonu dâhil her gün 18.00-20.00 saatleri arasında ücretsiz yemek yiyen öğrenciler, gönüllü annelerin de katılımıyla aile sıcaklığında akşam yemeği imkânına kavuşmuştu. 

3 ÇEŞİT ÜCRETSİZ YEMEK

Ara tatilin ardından 2 Mart’tan itibaren kaldığı yerden devam edecek projeyle, Kocaeli Üniversitesi öğrencileri hafta sonu dâhil her gün 18.00-20.00 saatleri arasında üç çeşit yemeği ücretsiz bir şekilde yiyebilecek. Proje, üniversite eğitim-öğretim yılı içerisinde ara tatil dönemi dışındaki her gün devam edecek. Üniversite öğrencileri için başlatılan ücretsiz yemek desteğinden yararlanacak gençlerin, üniversite öğrenci kimliklerini göstermeleri yeterli oluyor.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37