Başpehlivan Ahmet Taşçı, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

- Güreş otoriterlerinin "efsane" olarak nitelediği, Karamürselli Ahmet Taşçı, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasında tercihini "Millilerin asker selamı"ndan yana kullandı

21 Aralık 2019 Cumartesi 13:38
Başpehlivan Ahmet Taşçı, AA'nın

KOCAELİ (AA) - Güreş otoriterlerinin "efsane" olarak nitelediği, tüm pehlivanların hayalini kurduğu altın kemerin 2 kez sürekli sahibi olan Ahmet Taşçı, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyen Taşçı, haber kategorisinde "Sarıkamış şehitleri anısına", yaşam kategorisinde "Huzur yaylası" ve spor kategorisinde ise "Millilerin asker selamı" fotoğraflarını beğendi.

Taşçı, yaptığı açıklamada, fotoğrafları anlamlı ve değerli bulduğunu belirterek, karelerin her birinin başarılı olduğunu söyledi.

Kendisine göre anlamlı olan fotoğraflara oy verdiğini ifade eden Taşçı, şöyle konuştu:

"Sporda A Milli Futbol Takımımızın yakaladığı başarı, halkımıza hediyeleri oldu. Barış Pınarı Harekatı'nda askerlerimize böyle selam yollamaları da çok anlamlıydı. Takımda Karamürselli olan bizim çıraklardan diyebiliriz gerçi güreş yapmamış, futbol oynamış ama Merih Demiral kardeşimizin de orada olması bizi mutlu ediyor. Karamürselliler başarılara alışkındır ama futbolda, milli takımda başarılar elde eden Merih kardeşimiz bizi son derece mutlu ediyor."

Taşçı, AA'yı yaptığı bu çalışmadan dolayı tebrik ederek, "AA'nın bu çalışmasıyla geçmişimizi, tarihimizi, övgülerimizi, üzüntülerimizi anmak nasip oluyor. Bu güzel duyguları sizlerin aracılığıyla kamuoyuyla buluşturmak beni mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.


Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37