Bilecik Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için süt dağıtımına başladı

03 Haziran 2021 Perşembe 14:05
Bilecik Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için süt dağıtımına başladı

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için hazırlanan sütlerin dağıtımına başlandığını bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, "Hiçbir çocuk yatağına aç girmeyecek" sloganıyla başlatılan proje kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için 6 litrelik koliler halinde hazırlanan sütlerin dağıtıldığı belirtildi.

Açıklamada, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü görevlilerinin her gün evleri ziyaret ederek hazırlanan sütleri çocuklara teslim edeceği kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Semih Şahin, şunları kaydetti:

"Seçimi almadan önce de söz verdiğimiz gibi ‘Bilecik’te hiçbir çocuğumuz yatağına aç girmeyecek’ demiştik. Bu çerçevede birçok ihtiyaç sahibi ailemize yardımlar yaptık. Ancak bugün itibariyle sürekli ve her zaman yapacağımız bir proje hazırladık. Bu da ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine süt dağıtımı projesidir. Şu an 150 çocuğumuzla başladığımız bir kampanya. İhtiyacı olan ailelerimizin başvurmaları ile bu sayı artacak. İlk olarak pastörize süt ile başladık ancak bir ay sonra bunu günlük süt ile devam ettireceğiz. Yani çocuklarımız her gün taze ve günlük süt ile buluşacak. Amacımız hiçbir çocuğumuzun yatağa aç girmemesidir. Bunun için çabalıyoruz."

Anahtar Kelimeler:
BelediyeBilecikçocukSüt
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37