banner55

Çiler'den, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla açıklamada bulundu.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Ocak 2020 Perşembe 11:04
Çiler'den, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla açıklamada bulundu.

Çiler şunları söyledi:

4 Ocak 1961 yılında basın çalışanlarımızın bazı haklarını almalarını sağlayan 212 Sayılı Kanun düzenlemesinin Resmi Gazete’de yayınlanışı ile kutlanan bu özel gün; objektif, ilkeli ve doğru haberi en kısa zamanda ulaştırmak adına zor şartlarda görev alan gazetecilerimizi hatırlamamız adına önemli bir gündür. İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. 

Gebze Ticaret Odası olarak, bölgemizin sorunlarını dile getirip çözüme ulaşması yolunda çalışmaların gerçekleştirilmesi bizler için çok önemlidir. Bu anlamda, zaman kavramı gözetmeksizin ter döken, son derece özverili bir şekilde çalışarak bizlerden desteklerini esirgemeyen yerel basınımız başta olmak üzere tüm basın çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. 
Türkiye’nin gelişen ekonomisine ve güçlenen demokrasisine önemli katkılar sağlayan gazetecilerimizin desteğiyle, toplumun gelişimi ve  kalkınma sürecinin daha hızlı olacağına gönülden inanıyor, yerel basınımızın da yaptıkları iş ve üstlendikleri görevi gayretle yerine getirmelerini gururla izliyorum.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor; bu özel günde, tüm basınımıza çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyor, bizlerin daima yanında olan fedakar gazetecilerimize sevgilerimi sunuyorum. 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37