Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen Lapseki'de

10 Eylül 2021 Cuma 10:54
Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen Lapseki'de

ÇANAKKALE (AA) - Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, bir televizyon programı çekimi için geldiği Lapseki'de Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'ı ziyaret etti.

Belediye önünde Başkan Yılmaz tarafından karşılanan Tüzmen, burada bir süre kaldıktan sonra "1915 Çanakkale Köprüsü"nde incelemelerde bulundu.

Ardından Lapseki Belediyesi tarafından sürdürülen sahil projesi ile ilçe merkezindeki şehitlik çalışmalarını ziyaret eden Kürşad Tüzmen, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, ziyaret sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, 59. ve 60. hükümetlerde dış ticaret ve gümrüklerden sorumlu devlet bakanı olarak görev yapan Kürşad Tüzmen'in belediyelerini ziyaret ettiğini söyledi.

Tüzmen'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiklerini belirten Yılmaz, "Bir televizyon program çekimleri için ilçemizi seçmişler bu da bizi son derece mutlu etti. Biz de kendisini ilçemizde gezdirdik misafir ettik. Sayın bakan ilçemizi çok değişmiş ve gelişmiş olarak gördüğünü dile getirdi. Lapseki Çanakkale’nin merkezi olacak dedi. Kendilerine teşekkür ederiz." dedi.

Anahtar Kelimeler:
ÇanakkaleZiyaretLapseki
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37