banner55

Gebze Belediyesi Corona'ya karşı tedbirlerini sürdürüyor

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda Corona Virüsüne karşı Gebze Belediyesine bağlı ekipler dezenfekte ve hijyen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Mart 2020 Salı 13:14
Gebze Belediyesi Corona'ya karşı tedbirlerini sürdürüyor

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda Corona Virüsüne karşı Gebze Belediyesine bağlı ekipler dezenfekte ve hijyen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Salgına karşı vatandaşların mecbur olmadıkça dışarıya çıkmamaları konusunda uyaran yetkililer dışarı çıkmak zorunda kalan vatandaşların da çok dikkatli olmalarını, özellikle de sosyal mesafeye dikkat etmelerini istedi. 

DÜZENLİ OLARAK DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Gebze Belediyesine bağlı ekipler virüs salgınına karşı sürekli olarak dezenfekte çalışması yürütüyor. Toplu taşıma araçları, ibadethaneler, hastaneler ve kamu kuruluşlarının dezenfekte çalışmalarını tekrarlayan ekipler meydan, cadde ve sokakları da köpüklü sularla yıkıyor.

GEBZELİLER LÜTFEN EVİNİZDE KALIN

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz konuyla ilgili, “Her fırsatta ifade ettiğimiz gibi bu virüsle mücadelede en etkili çözüm uzak kalmak yani evinde kalmak. Ama bir yandan da hayat sürüyor. İşe giden, dışarı çıkmak zorunda kalan vatandaşlarımız var. Gebze Belediyesi olarak bu anlamda dezenfekte ve hijyen çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Dışarı çıkmak zorunda olan vatandaşlarımızın virüsten en az şekilde etkilenmeleri için çalışıyoruz. Gebzeli hemşerimden bir kez daha rica ediyorum lütfen mecbur olmadıkça dışarı çıkmayın ve evinizde kalın” dedi. 

GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Alınması gereken tüm önlemleri aldıklarını ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Biz ekip arkadaşlarımızla birlikte vatandaşa hizmet etmek için görevimizin başındayız. Gebze Belediyesi olarak sadece dezenfekte çalışmaları gerçekleştirmiyoruz. Vatandaşlarımızın dışarı çıkmamaları için de önlemler alıyoruz. Özellikle 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın bu dönemde dışarı çıkmaları çok tehlikeli. 
Bu sebeple oluşturduğumuz ekiple onların isteklerini evlerine ulaştırıyoruz. 0262 606 04 70 nolu telefonlarımızdan sokağa çıkma yasağı bulunan ve hayati ihtiyaçları olan vatandaşlarımız bizleri arayarak yardım isteye bilirler. Sizler yeter ki evlerinizde sağlıklı kalın biz size geliriz” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37