Gebze'de hafif ticari araç yavru köpeği ezdi

10 Haziran 2021 Perşembe 02:30
Gebze'de hafif ticari araç yavru köpeği ezdi

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir hafif ticari aracın yavru köpeğin üzerinden geçtiği anlar, güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Alınan bilgiye göre, Tatlıkuyu Mahallesi'nde bir apartmanın sakinlerince sahiplenilen yavru köpek, sokakta yatarak kardeşiyle oynadığı sırada yoldan geçen bir hafif ticari araç, yavru köpeği ezdi ve durmayarak yoluna devam etti.

Kardeşinin de ezilen yavru köpeğin yanına gelerek beklediği ve görenleri duygulandıran anlar, bir binanın güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Çevredekilerce bir veterinere götürülen ve isminin "Dodo" olduğu öğrenilen yavru köpek, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılmadı.

Öte yandan apartman sakinleri, yavru köpeğin isminin yazdığı bir mezar hazırladı.

Yavru köpeği sahiplenen apartman sakinlerinden Doğa Güven, AA muhabirine, Dodo'nun sesine evinden aşağı indiğini söyleyerek, "Bir araba gelmiş buradan direkt üstünden geçmiş. Zaten bir tane ablamız var, hemen arabayı getirdi yavru köpeği veterinere götürdük. Veteriner, çok fazla iç kanaması olduğunu söyledi. Daha sonra bizi aradılar yavru köpeğin öldüğünü öğrendik. Hemen gittik köpeği aldık, getirdik. Yukarı defnettik." diye konuştu

Son Güncelleme: 10.06.2021 09:32
Anahtar Kelimeler:
Köpek
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37