İkizdere Dernekler Federasyonu yardım kampanyası başlattı

İkizdere Dernekler Federasyonu, bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de yayılan korona virüsünden dolayı zor durumda kalan vatandaşlara yardım etmek amacıyla kampanya başlattı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Mart 2020 Cuma 20:01
İkizdere Dernekler Federasyonu yardım kampanyası başlattı

İDEF İkizdere Dernekler Federasyonu, bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de yayılan korona virüsünden dolayı zor durumda kalan vatandaşlara yardım etmek amacıyla kampanya başlattı.

İDEF İkizdere Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yıldırım, federasyonun 05306353353 olan whatsapp hattının aranarak kendilerine ulaşabileceğini belirterek şunları söyledi: 

Değerli hemşehrilerimiz,  akrabalarımız, arkadaşlarımız. 

Yaşadığımız olağanüstü  durum  sebebiyle sizlerin, yaşlılarımızın, çevremizde yaşayan ağır engelli kronik rahatsızlığı olan, evinden çıkamayan  komşularımızın ihtiyaçlarının karşılanması için federasyonumuzun gönüllülerince  bulundukları bölgelerde dışardan tedariğinin yapılmasını planlamaktayız.
 
Gönüllü olarak bizlere katkıda bulunmak istediğiniz bölgenizi,  isim /soyad ve telofon numaralarınızla bildirmenizi ve gönüllülük esasıyla çalışmalarımıza katkıda bulunmanızı önemle rica ediyoruz.  Whatsapp hattımız 05306353353

Saygılarımızla. 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37