İlkokul öğrencileri, Diyarbakırlı kardeşlerinin yüzünü güldürdü

15 Şubat 2020 Cumartesi 15:49
İlkokul öğrencileri, Diyarbakırlı kardeşlerinin yüzünü güldürdü

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Arifiye ilçesinde ilkokul öğrencileri, topladıkları kırtasiye malzemeleri, oyuncak, atkı ve bereleri Diyarbakır'daki akranlarına gönderdi.

Bekir Sıtkı Durgun İlkokulu öğrencileri, "Elimi Tut Yalnız Kalmasın" projesi kapsamında topladıkları kitap, kırtasiye malzemesi, oyuncak, atkı ve bereleri öğretmenleriyle kolileyerek, PTT aracılığıyla Diyarbakır'ın Dicle ilçesindeki İbrahim Yavuz Koru İlk ve Ortaokulu öğrencilerine yolladı.

Okul müdürü Cemal Yamak, gazetecilere yaptığı açıklamada, projenin büyük bir özveriyle gerçekleştirildiğini belirterek, "İmkanlar dahilinde Dicle Koru köyü okulumuzdaki öğrencilere kitap, kırtasiye malzemesi, oyuncak, atkı, bere, fotokopi kağıdı gönderdik. Amacımız, okul ve öğrenciler arasında kardeşlik bağını kuvvetlendirmek ve okullar arası sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında iş birliği yapmak." ifadesini kullandı.

Veliler, iş adamları, öğrenci ve idarecilerin projeyle tek yürek olduğunu anlatan Yamak, öğrencilerin bu etkinlikle sosyal yardımlaşma ve dayanışma ruhunu en üst düzeyde yaşadıklarını dile getirdi.


Anahtar Kelimeler:
ArifiyeDiyarbakır
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37