''Kampüs Tuzla'' projesine ödül

17 Kasım 2021 Çarşamba 19:03
''Kampüs Tuzla'' projesine ödül

İSTANBUL (AA) - AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığınca, Türkiye genelindeki AK Parti belediyeleri arasında düzenlenen ''Tam Bana Göre Gençlik ve Yerel Yönetimler'' temalı proje yarışmasında Tuzla Belediyesinin ''Kampüs Tuzla'' projesi ödüle layık görüldü.

Tuzla Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ilçedeki gençler ''Kampüs Tuzla'' eğitim çatısı altında yetişiyor. Eğitim merkezlerinde 100’e yakın farklı branşta eğitim gören gençler, geleceklerini kendi istedikleri yönde şekillendirme imkanı buluyor.

Tuzla’nın her köşesinde eğitim gören tüm öğrencilere hizmet veren ''Kampüs Tuzla'', öğrencilere okul ve ev dışında üçüncü bir adres imkanı sunuyor. ''Kampüs Tuzla'' ile öğrenciler bilim, kültür, sanat, spor, gezi, eğitim gibi birçok alanda aldıkları eğitimlerle çağın gereksinimi olan bilimsel donanıma sahip bireyler olmak konusunda destek görüyor.

Yapılan tüm bu eğitim çalışmaları, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığınca Türkiye genelindeki AK Parti belediyeleri arasında düzenlenen ''Tam Bana Göre Gençlik ve Yerel Yönetimler'' temalı proje yarışmasında ödüle layık görüldü.

Ödülü, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Konuya ilişkin Şadi Yazıcı'nın şu görüşlerine yer verildi:

''Türkiye’nin dört bir yanından gelen gençlerin katılımıyla belediyelerin yapmış olduğu projeleri tanıtma fırsatı veren Yerel Yönetimler Başkanlığımızın bu çalışması bize inanılmaz bir motivasyon oldu. Cumhurbaşkanımızın elinden böyle bir ödül almaktan dolayı çok mutluyuz.''

Anahtar Kelimeler:
ÖdülKampüs Tuzla
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37