Kırklareli'de e-Twining Projesi koordinasyon toplantısı yapıldı

16 Ocak 2020 Perşembe 15:55
Kırklareli'de e-Twining Projesi koordinasyon toplantısı yapıldı

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü, e-Twining Projesi koordinasyon toplantısında öğretmenler bilgilendirildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan ile öğretmenler katıldı.

Kalkan, konuşmada, e-Twining Projesi'ni önemsediklerini söyledi.

Proje kapsamında öğrenciler ile çeşitli etkinlikler yaptıklarını ifade eden Kalkan, eğitici öğretici faaliyetlerin etkinliklerle birleştirilerek öğrencilerin öğrenimlerini daha çok kolaylaştırdıklarını belirtti.

Önceki dönemlerde her okulun kendisine ait çalışmalar yürüttüğünü aktaran Kalkan, bireyselden çıkarak kollektif bir çalışma yapmak istediklerini kaydetti.

Uygulamayı tüm kente yaymak istediklerini anlatan Kalkan, "Bu uygulamayı yaparken ilimizi en üst seviyeye çıkarmak bizim asli görevimizdir. Biz öğrencilerimizi milli eğitimin amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanda geliştirmek ve yetiştirmek bizim en asli görevimizdir. Hedefe ulaşmak içinde ne yapmamız gerekiyorsa hep birlikte yapalım. Bu proje kapsamında bu güne kadar ne yapıldıysa daha da iyisini yapmalıyız." diye konuştu.

Kalkan, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra Mustafa Dalcalı İlkokulu sınıf öğretmeni Aysun Sevim, yapılması planlanan proje faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37