Mondi İzmit İnovasyon Merkezi 2.0 hizmete açıldı

Yenilikçi çözümlere inovasyon merkezi ile ulaşılacak.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Mart 2020 Salı 11:39
Mondi İzmit İnovasyon Merkezi 2.0 hizmete açıldı

Mondi Oluklu Mukavva İş Birimi tarafından ürün inovasyonuna verilen önemi anlatmak amacıyla planlanan inovasyon merkezi projesi tamamlandı. Mondi İzmit Fabrikasında açılan İzmit İnovasyon Merkezi 2.0’da, tasarımcılar kendilerine sunulan renkli ve rahat bir çalışma ortamı ile daha iyi bir dünya için yenilikçi çözümler üretmeye devam edecek.

Dünyanın önde gelen ambalaj ve kağıt şirketi Mondi, yenilikçi ve sürdürülebilir ambalaj ve kağıt çözümleri ile daha iyi bir dünyaya katkıda bulunmak için İnovasyon merkezi 2.0’ın kapılarını İzmit Fabrikasında açtı. 

Mondi tasarımcılarının yaratıcılık ve motivasyonlarını artıracak ideal çalışma ortamı yaratmayı planlayan Mondi, yenilikçiliğin çalışma dinamiklerinin en temel değerlerinden biri olduğunu vurgulayarak, müşterilerini sürdürülebilir ve yenilikçi ambalaj çözümleri ile desteklemeye devam ediyor. 

TASARIM VE SUNUMLAR İÇİN AYRI ALANLAR OLUŞTURULDU

Avusturya Merkez ve Türkiye tesislerindeki açılış töreni ve kutlamalara katılan Oluklu Mukavva İnovasyon Başkanı Jan Blankiewicz, “Yenilenen merkezin ekip ruhunu çok daha fazla artıracağına gerçekten inanıyorum. Genişleyen tesiste çizim plotter alanı ve müşteri sunumu için ayrı alanlar planlandı. Merkez sadece iyi tasarlanmış çizim çözümleri değil müşterilerimize daha etkin ve yenilikçi sunum imkânı da verecek” dedi.

Mondi İnovasyon Merkezi ekibi, süreçle ilgili düşüncelerini şöyle ifade etti: “Ulusal ve yereldeki iş arkadaşlarımızın başarılı ortak proje çalışması sayesinde inovasyon merkezimizde yeni bir başlangıç yaptık. Bir inovasyon laboratuvarının nasıl olması ve rutin çalışma ortamımızı yaratıcılıkla yeniden nasıl şekillendireceğimizi görmek çok eğlenceliydi. Yenilikçi plotter makinelerini bize sunmakla kalmayıp, aynı zamanda yenilikçi ürün çözümleri üzerinde çalışırken yaratıcı olmamıza da ilham veren bir alana sahip olmak bir zevk. Bizim için bu ekibin bir parçası olmak harika bir deneyim. İnovasyon merkezimizi oluşturma sürecimizde birçok fikir edindik ve en iyisini gerçekleştirdik. Hepimiz bundan gurur duyabileceğimize inanıyor ve yeni merkezimizde ilham alarak çalışmayı dört gözle bekliyoruz.”

TÜRKİYE'DEKİ 4 FABRİKADA KURULACAK 

İzmit ve Tire fabrikaları için öncelikli olarak planlanan projenin İzmit ayağı tamamlanırken, Tire Fabrikası’nı takiben Adana ve Karaman’da da inovasyon merkezi proje çalışmalarının gerçekleştirileceği bildirildi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37