Muhtarlarla kooperatifleşmenin önemi konuşuldu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in hayata geçirmek için adımlar attığı üreten kent modeli kapsamında, İzmit’te bulunan 52 köy için kooperatifleşmenin önemi, kooperatifleşmenin üreticiye ve tüketiciye sağlayacağı kazanımlar köy muhtarlarına anlatıldı 

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Mart 2020 Cumartesi 23:54
Muhtarlarla kooperatifleşmenin önemi konuşuldu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in hayata geçirmek için sağlam adımlar attığı üreticinin desteklenmesi, kooperatifçiliğin ve hayvancılığın geliştirilmesi ile toprağın daha verimli hale getirilmesi hedefleri kapsamında İzmit Belediyesi BELSA hizmet binasında köy muhtarlarıyla toplantı gerçekleştirildi. İzmit’te bulunan 52 köy için kooperatifleşmenin önemi, kooperatifleşmenin üreticiye ve tüketiciye sağlayacağı kazanımlar toplantıya katılan 34 köy muhtarına anlatıldı.  

MUHTARLARA BİLGİ VERİLDİ
BELSA’da gerçekleştirilen toplantıda İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, İzmit Belediyesi Muhtar Hizmetleri Koordinatörü ve Meclis Üyesi Süleyman Şen, İzmit Belediyesi Koordinatörü ve Meclis Üyesi Yaşar Kardaş, İzmit Belediyesi Koordinatörü Hakan Özkum ve İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Şafak Üzümoğlu tarafından, köy muhtarlarına başta halk süt olmak üzere, kooperatifçilik, hayvancılık, toprağın verimli kullanılması gibi konularda bilgiler verildi. 

PANELE KORONA VİRÜS ENGELİ
Ayrıca önümüzdeki günlerde Halk Süt ile ilgili yapılması planlanan Tire Süt Kooperatifi Mahmut Eskiyörük’ün de katılacağı panelle ilgili olarak konuşan İzmit Belediyesi Koordinatörü ve Meclis Üyesi Yaşar Kardeş, “Halk Süt ile ilgili hem muhtarlarımızın hem de üreticimizin katılacağı panel, Dünya’da ve ülkemizde halk sağlığını tehdit eden Korona Virüs dolayısıyla kapalı alanlarda toplantıların yasaklanmasından kaynaklı olarak ileri bir tarihe ertelendi” dedi. 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37