Osmaneli'nde zabıta ekipleri marketleri denetledi

30 Aralık 2021 Perşembe 11:27
Osmaneli'nde zabıta ekipleri marketleri denetledi

BİLECİK (AA) - Bilecik'in Osmaneli ilçesinde zabıta ekipleri, marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fahiş fiyat ve etiket denetimi gerçekleştirdi.

Osmaneli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetleme kapsamında fahiş fiyat artışı, kasa ve raf fiyatı arasındaki farklılıkları ve son kullanma tarihi geçmiş ürünleri kontrol etti.

Ekipler, süt ve süt ürünleri ile et ve et ürünleri başta olmak üzere çocukların tükettiği atıştırmalıklar, ürünlerin son kullanma tarihleri, raf ve kasa fiyat farklılıkları ve hijyenik koşullar gibi çeşitli konularda denetimler yaptı.

Gıda denetim ekipleri, denetlenen konularda eksik ya da hatalı davranan işletmelere idari yaptırım uyguladı.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, konuyla ilgili açıklamasında, denetimlerin vatandaşın sağlığı ve ekonomik çıkarları göz önünde bulundurularak yapıldığını belirterek, "Belediye zabıta ekiplerimiz her zaman olduğu gibi bugün de vatandaşlarımız için sahada. Birçok markette, birçok konuyu kapsayacak biçimde denetimler gerçekleştirdik. Bazı konularda eksikleri bulunan kimi işletmelere gerekli uyarı ya da yaptırımlar uygulandı." ifadesini kullandı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37