Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı sona erdi

- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce:- "200’e yakın sektör temsilcimizle, yüzlerce çeşit ürünün yer aldığı fuarımızda dünyayı misafir ettik. Bu tür etkinliklerle bu alanda dünyada öncü şehirlerden biri olma yolunda ilerliyoruz"

11 Eylül 2021 Cumartesi 20:23
Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı sona erdi

SAKARYA (AA) - Sakarya'da düzenlenen PSB Anatolia 2021 Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı tamamlandı.

Sapanca ilçesi Kırkpınar mevkisinde hazırlanan 60 bin metrekarelik alanda Sakarya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) iş birliğiyle gerçekleştirilen fuarda, yurt içi ve dışından firmalar ürünlerini sergiledi.

Türkiye'de açık havada yapılan en büyük fuarlardan biri olma özelliğine sahip organizasyon hakkında açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, süs bitkiciliği ve peyzaj alanında dünyanın öncü şehri olma yolunda önemli adımlar attıklarını söyledi.

- "Dünyayı misafir ettik"

Fuara çok sayıda ziyaretçinin geldiğine işaret eden Yüce şunları kaydetti:

"Sakarya olarak, mümbit topraklarımız ve güçlü alt yapımızla bu alanda ismimizi dünyaya duyurduk. Bundan sonra süs bitkiciliği ve peyzaj denince akla artık güzel şehrimiz gelecek. Daha önce 3 yıl festival olarak gerçekleştirdiğimiz PSB Anatolia’yı bu yıl uluslararası bir fuar statüsüne kazandırdık. 200’e yakın sektör temsilcimizle, yüzlerce çeşit ürünün yer aldığı fuarımızda dünyayı misafir ettik. Bu tür etkinliklerle bu alanda dünyada öncü şehirlerden biri olma yolunda ilerliyoruz. Sakarya'mıza değer katacak işler için gayretle çalışıyoruz."

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37