Sakarya'da yaşlılara kaplıca tatili hizmeti sürüyor

14 Eylül 2021 Salı 17:07
Sakarya'da yaşlılara kaplıca tatili hizmeti sürüyor

SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesince, yaşlılara yönelik yürütülen "Sağlık İçin Kaplıca" projesinin devam ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, kentteki yaşlıları farklı proje ve aktivitelerde buluşturan Büyükşehir Yaşlı Destek ve Koordinasyon Merkezi'nin (YADEM) faaliyetlerini sürdürdüğü belirtilerek, "Sağlık İçin Kaplıca" projesi kapsamında tatil programına başlandığı ifade edildi.

Vatandaşların tatil yaparak stres atmaları için Taraklı ilçesindeki termal otelden alınan 62 devre mülke ilk kafilelerin gönderildiği aktarılan açıklamada, insanların her alanda yanında olunmasına devam edildiği kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şunları kaydetti:

"Büyükşehir olarak tüm birimlerimizle vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel hayatına katkıda bulunmak için farklı projeler hayata geçiriyoruz. Yaşlılarımız için öğretici ve sosyal aktiviteler yapan Büyükşehir YADEM ile 'Sağlık İçin Kaplıca' programımız kapsamında vatandaşlarımıza stresten ve hayatın kalabalığından uzaklaşmalarını sağlayacak bir tatil programı sunuyoruz. Her yıl devam eden termal tatil programına bu yıl da başladık. İlk kafilelerimizi, araçlarımızla tesise bıraktık. Hemşerilerimizin huzuru, motive olmaları bizim için önemli. Güzel bir tatil, umarız ki her birine mutluluk getirsin."

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37