Şehit ailelerine ücretsiz temizlik ürünü

Gazeteci Zeynel Oğuz ve iş adamı abisi Gökhan Oğuz, kısa bir süre önce kurdukları Çözüm Temizlik Ürünleri Perakende ve Toptan Satış mağazalarında şehit aileleri için kampanya başlattı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Mart 2020 Cuma 21:40
Şehit ailelerine ücretsiz temizlik ürünü

Gazeteci Zeynel Oğuz ve iş adamı abisi Gökhan Oğuz, kısa bir süre önce kurdukları Çözüm Temizlik Ürünleri Perakende ve Toptan Satış mağazalarında şehit aileleri için kampanya başlattı. Şehit asker ve polis aileleri Çözüm Mağazaları’ndan her türlü temizlik ürünü ücretsiz alabilecek.

Gebze’de iş ve siyaset çevrelerinin yakından tanıdığı bir isim olan Gökhan Oğuz, bir süre önce hizmete açtığı Çözüm Temizlik Ürünleri Mağazası’nda örnek bir çalışma başlattı. Şehit askerlerimiz ve şehit polislerimizin ailelerine işletmesinden yapacakları her alış verişi ücretsiz yaptı.
 
Toptan ve perakende olarak, her türlü temizlik ürünü satan Çözüm Temizlik Ürünleri, Mutlukent’te bulunuyor. Gökhan Oğuz, gazeteci kardeşi Zeynel Oğuz ile birlikte yürüttüğü Çözüm Temizlik Ürünleri’nde şehit aileleri için başlattığı kampanyayı dev bir pankartla da herkese duyurdu. Oğuz kardeşlerin bu duyarlılıkları herkesin takdirini kazandı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37