Tekirdağ'dan kısa kısa

16 Haziran 2021 Çarşamba 17:45
Tekirdağ'dan kısa kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Ergene Belediyesi, ilçe genelinde ikamet eden yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlar için başlatmış olduğu hasta nakil hizmetine devam ediyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, ilçe sınırlarında yaşayan yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara yönelik, hasta nakil hizmeti ile Türkiye’de örnek bir belediyecilik hizmeti sergilediklerini söyledi.

Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı personel tarafından sabah evlerinden alınan hastaların randevu aldıkları bölgedeki hastanelere Ergene Belediyesi'nin hasta nakil aracı ile ücretsiz bir şekilde götürüldüğünü vurgulayan Yüksel, hastanede tedavileri yapılan vatandaşlar yeniden evlerine bırakıldığını kaydetti

- Çorlu'da Öğretmenler Ormanı'na fidan dikildi

Çorlu Belediyesi, Çevre Koruma Dergisi (ÇEVKOR) ve çok sayıda firmanın işbirliğiyle Öğretmenler Ormanı'na fidan dikilid.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, yaptığı açıklamada, Çorlu Belediyesi olarak temiz ve yaşanabilir bir çevre için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Şehrin farklı noktalarında ağaçlandırma çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Sarıkurt, ''Çevre Koruma Dergisi ve çok sayıda işletme ile iş birliği yaparak Öğretmenler Ormanı'na ağaç dikimi gerçekleştirdik. Bin 115 adet toros sedirini toprakla buluşturduk. Çorlu'muzu yemyeşil bir kent hâline getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz'' şeklinde konuştu.


Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37