Tekirdağ'dan kısa kısa

19 Ekim 2021 Salı 12:34
Tekirdağ'dan kısa kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Çorlu'da altyapı çalışmaları devam ediyor.

Belediye ekiplerince Erdal İnönü Caddesi ile Çardaklı Çeşme Sokak'ta kaldırım çalışmaları sürüyor.

Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt yaptığı açıklamada, Çorlu'nun muhtelif mahallelerinde yol tesviye, yol iyileştirme, sathi kaplama, bakım ve onarım çalışmaları ile asfalt ve kaldırım çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

- Muhtarlar Günü

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yüksel, Belediye olarak aynı amaç doğrultusunda çalıştıkları muhtarlarla el ele vererek vatandaşlara hizmet ettiklerini belirtti.

Yerel yönetimlerin yapı taşlarından olan muhtarların yerel yönetimler ile vatandaşlar arasında köprü görevi gördüğünü ifade eden Yüksel, şunları kaydetti:

''Mahallede yaşayan hemen herkesin sorununu, ihtiyaçlarının neler olduğunu bizlerden önce belediyeden önce muhtarlar biliyor, görüyor ve tespit ediyor. Bu taleplerin bizlere iletilmesi ile de sorunlara kısa sürede eğilmiş ve çözüme kavuşturmuş oluyoruz.

Fedakarlık gerektiren ve halkımızın sesi olan muhtarlarımızın sesine biz de Ergene Belediyesi olarak her zaman kulak verdik, vermeye de devam ediyoruz. Muhtarlarımızdan gelen taleplerin büyüklüğüne, küçüklüğüne bakmadan muhtarlarımızın isteğini, halkımızın isteği kabul ederek yerine getirmeye elimizden geldiğince gayret ediyoruz."


Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37