Tekirdağ'dan kısa kısa

19 Kasım 2021 Cuma 12:27
Tekirdağ'dan kısa kısa

TEKİRDAĞ (AA) - İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'i ziyaret etti.

Kaplan, ziyarette, Yüksel'in çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi.

Yüksel'in diğer belediyelere örnek teşkil edecek birçok çalışmaya imza attığını belirten Kaplan, "Bu güzel hizmetlerinden dolayı Başkan Yüksel'i ziyaret ettim. Bölgede çok güzel ve faydalı çalışmalarda bulunuyor." dedi.

Yüksel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

Ziyarete İYİ Parti Ergene İlçe Başkanı Sadi Ersöz de katıldı.

-Süleymanpaşa Belediyesinden balıkçılara yönelik denetim

Süleymanpaşa Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol Birimi ile balık satışı yapan esnafa yönelik denetimler gerçekleştirdi.

Denetimlerde Perşembe Pazarı başta olmak üzere, seyyar balıkçılar ve dükkanlarda balık boyu ölçümleri ve diğer denetimler yapılarak tespit edilen aksaklıklar konusunda uyarılarda bulunuldu.

Belediyeden yapılan açıklamada, Marmara Denizi'ndeki balık çeşitliliğinin ve sürdürülebilir avcılığın korunması, kanuni yükümlülüklerin yerine getirilmesinin temini amaçları ile işletmeler ve esnafa yönelik balık boyu ölçümü ve genel denetimler gerçekleştirildiği belirtilerek, "Deniz balıklarının yasal avlanabilir asgari boy ölçüleri var. Buna göre hamsi 9, tekir ve sardalye 11, barbunya, mezgit ve istavrit 13, lüfer 20 ve palamut 25 santimetreden daha uzun olmak zorunda." ifadeleri kullanıldı.




Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37