Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tabakoğlu yabancı öğrencilerle bir araya geldi

22 Aralık 2021 Çarşamba 15:41
Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tabakoğlu yabancı öğrencilerle bir araya geldi

EDİRNE (AA) - Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, üniversitede öğrenim gören uluslararası öğrenci temsilcileriyle bir araya geldi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, TÜ Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Türker Tüküç, Edirne İl Göç İdaresi Müdürü Musa Aşılıoğlu ve uluslararası öğrencilerin kurduğu toplulukların temsilcileri katıldı.

Toplantıda uluslararası öğrencilere yönelik çalışmalar görüşüldü.

Toplantının ardından öğrenciler, Rektör Tabakoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

Öğrencilerle tek tek tanışan Tabakoğlu, "Sizler bizim için çok değerlisiniz. Sizleri burada yetiştirip donanımlı bireyler olarak dünyanın çeşitli yerlerine uğurluyoruz. Gittiğiniz yerlere dilimizi, kültürümüzü götürüyorsunuz. Bu bizim için dünyalara bedel. Maddi ve manevi imkanlarımızla her zaman yanınızdayız." dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Türkyılmaz ise uluslararası öğrencilerin sorun yaşadığı sağlık alanı ile ilgili yapılan çalışmaları anlattı.

Edirne İl Göç İdaresi Müdürü Musa Aşılıoğlu da uluslararası öğrenciler için kendi birimleri nezdinde atılan adımları ve üniversite ile yapılan iş birlikleri hakkında bilgi verdi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37