Tuzla Belediyesi Dünya Yaşlılar Günü vesilesiyle etkinlik düzenledi

01 Ekim 2021 Cuma 11:20
Tuzla Belediyesi Dünya Yaşlılar Günü vesilesiyle etkinlik düzenledi

İSTANBUL (AA) - 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi’nde bir program düzenlendi.

Takipleri, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından yapılan ve akranları ile beraber vakit geçirmek için Yaşlılar Merkezi’ne gelen 65 yaş üstü büyükler için düzenlenen programa Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ve eşi Fatma Yazıcı da katıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 65 yaş üstü büyüklerin çocuklarından gelen mesajların izlenmesi sırasında duygusal anlar yaşandı.

Annesini kısa süre önce kaybeden Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’nın da gözleri doldu. Görüntülerin izlenmesinin ardından Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Öğrencileri mini bir konser verdi. Eski şarkıların söylendiği konserde 65 yaş üstü büyükler oyunlar oynayarak keyifli anlar yaşadılar.

Program sonunda Yaşlılar Merkezi’nden ayrılmak üzere olan Başkan Yazıcı’yı durdurarak şarkı söylemek istediğini belirten 87 yaşındaki Fatma Akgün, mikrofonu eline alarak 5 şarkı söyledi. Akgün’ün söylediği şarkılara Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı da eşlik etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, "1 Ekim Yaşlılar Günü vesilesiyle 6 yıldır birlikte olduğumuz büyüklerimizle Yaşlılar Merkezimizde bir araya geldik. Biz aslında bugünü 365 gün kutluyoruz. Gönül Elleri Çarşımızdaki Yaşlılar Komisyonumuz ile birlikte Yaşlılar Merkezimizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm büyüklerimizin bu gününü kutluyorum" dedi.

Bir ailenin temelinde büyüklere olan sevgi ve saygı ile beraber küçüklere duyulan sevginin her zaman var olmasını dilediğini anlatan Yazıcı, şöyle devam etti:

"Ailelerden gelen videoları izlerken duygusal anlar yaşadık. Özellikle de çocukların ve torunların, annelerine, babaannelerine, anneannelerine duyduğu sevgilerini ifade ederken oluşan atmosfer çok duygusaldı. Herkesin gözlerinin dolduğunu gördük. Biz burada bir aileyi kurduk. Tuzla’da bir aileyiz dedik. Burada bu aileyi, sevgisini yaşı ile beraber ortaya koymuş ve sadece sevgisi ile kalmış büyüklerimize bunu yaşatıyorlar. Biz onların bir evladı gibi, onlar bizim bir büyüğümüz gibiler. Bu aileyi yaşatmayı ve sürdürmeye çalışıyoruz. Kimin ne olduğu önemli olmadan Tuzla’da bir aile gibi, birbirini seven, bir bütün halinde Tuzla’da varız. Var olmaya da devam edeceğiz."

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37